Kızlar ayın 28 inde doğum oldu detayı anlatacam normal doğum bu arada. Doğumuma asistan doktor girdi ve ebeler şehirde oldum. Mahvettiler beni Allahından bulsunlar 3-4 kişi karnıma bastırdı doğum anında canımı aldılar dedim ya .çocuk doğdu herkesin suratı düşük orama bakıyorlar ama acıyıpta bakamıyorlar gibi yani o derece kesi atılmıştı ufak ama bebek çıkarken parçalamış oramı o kadar yani bu durumda dikiş yapamam uyuşturup yapacaz dediler acil ameliyata aldılar spinal belden aşağı uyuşturdular . Maalesef çok fazla dikişim var iç dış asla oturamıyorum kalkamıyorum hala hastanedeyim ne zaman çıkacağım belli değil kafayı yicem az kaldı. Bilerek yapıldığını düşünüyorum çünkü doğum esnasında yanındakilere anlatıyordu bak şöyle böyle olcak diye her neyse 2 gündür doktorlae bakıyor afedersiniz popoma parmağını sokuyorlar sık bırak yaptırıyorlar dikişten acıdan zorlanıyorum . Bugünde genel cerrah geldi baktı biraz sıkıntı var dedi istediğin sık bırak olmadı dedi test yaptırman lazım adamada dedi başımdan ağşağu kaynar sular döküldü ağladım . İnanın yazamıyorum sürekli serum ağrı kesici beni anlayın iyi olunca detaylı anlatacam size .büyük tuvaletimi yapmadım yapamsdım arada gazım kaçıyor. Allah için geçer mi bu günler dikişlerim ağrıyor sızlıyor oturamıyorum.Bu arada ameliyat a giderken epizyo tamiri diyorlardı epizyo onarım gibi keşke sezeryan olsaydım çok pişmanım çokk sütüm de gelmiyo