Zaraergun2600 Kızlar bulantım çok olduğu için her akşam uyumadan iki tane Prilam içiyordum hiç ara vermeden bu haftaya kadar hep içtim ilacım bitmiş bugün ilk defa içmicem panik oldum sabah bulantı yaşar mıyım acaba içmedim diye. Kaçıncı haftada bıraktınız kullanan varsa eğer ?
ozgeozge11 Zaraergun2600 16. Haftadayiz içiyorum hala bir kere senin gibi ilacım bitmişti farketmedim yakın zamanda ertesi gün mahvolmustum gerçi bünye meselesi ile ilgili ilacı içtiğim halde rahatsızlığım devam ediyor içmesem düşünemiyorum. Yarın kendini gözlemle kafana da takma bakalım nasıl olacak
zeyka Zaraergun2600 25 haftaya kadar günde 4 tane içtim 25-30 arası bulantim olmadı sonra yine başladı 33 haftalığız gün içinde ilaç içmesemde tuzlu kraker naneli şeker vs bastırmaya çalışıyorum
hazalmamy Zaraergun2600 korkma canım gidip al hemen iç hemen etki ediyor geceyi beklemene gerek yok nasılsa gece icmedin bende bırakınca tekrarlıyordu şuan 9. Ayıma girdim hala geceleri içiyorum hiç mide yanması yaşamadım ama ne zman unutsam mide yanmam başlar gibi oluyordu hemen içiyordum gün içinde kesiyordu
zzehraaaa Canım benimde bulantım çok oluyordu şuan bende 20. Haftadayım . Bırakalı baya oldu hiç sıkıntı yaşamadım tamamen vücutla alakalı olan bir şey birde aklına çok takma derim 🥰🌸
lmf26 Ben de 21+5 im, sizin gibi her bittiğinde denemeye çalıştık ama korkunç bir bulantı ve defalarca kusma yaşadım. O yüzden artık denemiyorum daha ileri haftalarda deneyeceğim. Tamamen kişisel bir konu, çoğunluk 16. haftada falan bırakıyor
prs_99100 Bende 2 kez bırakmayı denedim bırakınca oluyordu içince hemen kesiyordu ama artık içmek istemediğim için 20. Haftamda tekrar denedim ve bulanmadı. İstersen önce bir e düşür. Ben öyle yapmıştım sonra tamamen kes bulanırsa da içersin geçer hep öyle düşün. Şuan 27 yim kurtuldum çok şükür
rem_aden Bende bir çok kez bırakmayı denedim şuan 31.haftadayım ama yok bırakamıyorum, hemen ertesi gün bulantı başlamasa da akşama doğru veya ertesi sabah başlıyor, içmesem hiç bişey yiyip içemiyorum bulantıdan
Srphll1 31.haftadayım hâlâ kullanmaya devam ediyorum. 1’e de düşürsem gün boyu mide bulantısı devam ediyor. Ama herkesin bünyesi farklıdır. Ben iki kere bırakmayı denedim ama yok yani :)