ikicocukannesiii_ birumut_ aminnn güzel kardeşim Allah senden razı olsun bu mübarek günde aileni seni evlatlarını eşini korusun sizlere hayrlı imanlı sağlıklı uzun ömürler versin 🤲🏻💕🌸
Deniiibayyy Deletedmom_878 yavrum bu ay 28. Günde Regl oldum eski düzenime yeni dönüyor sanırım adete 13 gün var yaklaşık şu an. Bende bir durum yok
Rojdiyebiri bebegimle_ben kız sen test yapmadın mıı herkesi merak etmişsin biz de seni merak ediyoruz 😅
bebegimle_ben birumut_ aayyyyy cok sevindim hos geldin canim ya cok istiyordun resmi varmi test al yap
bebegimle_ben nil777 ben siparis verdim hata olustu ya posta kayboldu sorma yeni verdim bakalim gelcek insallah ya
nil777 bebegimle_ben ayyy nasıl merak ediyorsun bat 2 şubattı galiba senin adette olmadın değil mi ? Nasıl gebelik belirtilerin var mı
bebegimle_ben nil777 olmadim canim var ama testimi bekliyorum insallah senden guzel haberler aliriz ya❤️🤲
gogebakk Adete 5 gün kala yumurtlama gören gariban benim 🥹😂😂 5 şubatı beklerken şimdi 12 şubat oldu sonucu bari hayırlı olsun sevindirici olsun
busesenaoz bebegimle_ben lütfen bana da dua eder misiniz bir yıl oldu bu ay letu ovitrelle denedim dpo 10 negatif :( bu kandil günü dua eder misi iz
bebegimle_ben busesenaoz tabiki ederim canim hatta birlikte sureci ilerletiriz yardimci olurum insallah
anonim51 birumut_ Mübarek günde çok güzel haber almışsınız Allah’ım elinize avcunuza kavuştursun inşallah 😍
birumut_ Esma006 yok çiçeğim eşim bugün verelim diyorda ben biraz daha beklesin diye cuma vereceğim strese giriyorum ayın 12 sine de kadın doğuma randevu aldım inşallah kese ve kalbini duyarız
busesenaoz bebegimle_ben Allah razı olsun bugün DPO 11 testim net şekilde negatif. Pozitife dönme ihtimali var mı sizce
bebegimle_ben busesenaoz normalde azda olsa cikmasi lazim erken gebelik testi yaptin demi canim adet gunun ne zaman
busesenaoz bebegimle_ben yok erken gebelik testi değildi normal test. İşte catlamanin üstünden 11 gün geçti 14 gün geçince adet olmam lazım