Bir1kelebek evet o macun iyi canim esin kulansin keciboynuzu pekmezi alsin bir kac haplar var maca tozu al canim sen onunla ben ilk cocuguma hamile kaldim sen al kulanimini anlatirim evet hayit macunu vende duydum ama maca tozunu dene sonra olmazsa hayit macunu denersin bwna fayda etmisti maca tozunun faydasina bak neler var sana atarim canim evet ayak bilegine zeytin yagi gobegine de sur sar guzelce sicak tut o rahmi isitiyor bulursam yapilisini sana direk atarim vitamjnlerini al q10 hapi folaat omega vitamin d3 esinde tabi almali bizim haplar 10 adet doktor verdi nar yiyin bol bol ceviz kabak cekirdegi yesin esin sende bol bol su kuru uzum avacado yesilik ispanak balik et tavuk saglikli beslenin birdaki aya yumurtlama gununde sana yardimci olucam bende program var ben ilkine ordan hamile kaldim cok iyi bide yapilisini ilsiki bol bol
anlaticam bak subatta emin ol hamile mucdesini alirsin insallah canim suan adet tarihin ne zaman ne zaman oldun bu ay test yaptinmi hamilelik bunlari laylas benimle subati birlikte izleyelim hatta esim benim karnima ilk cocukta elini koydu ozel duasi varmis onu okudu haberim olmadan hamilelik mucdesi aldim ama dusuk oldu kansizliktan bende kanim eksik onun tedavisindeyim bakalim tutugu zaman tutar insallah ama sana yardimci olmak isterim hep bursayim❤️