QueenBahar_ Sevgiiss Ahsen Ali Efe😍 birbirine çok uyuyorlar canım isimler inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻
QueenBahar_ osimdiannee oo maşallah az değil 9 yıl 😍 sağlıklı nice musmutlu yılaranız olsun Eşine yıldönümü hediyesi olarak bebiş vermişsin 🤭
QueenBahar_ yildiz93 ah biz kadınlar evlenir evlenmez çocuk yapma sevdamız bende senin gibi hemen gebe kaldım 🤭😃 Sağlıkla gelsin bebişin 🤍
MorKelebek54 QueenBahar_ 6. Yılımıza girdik Eylül ayında cok sukur. Zaman cok hızlı geçiyor ya. İlk evlendigimiz aylarda 1 2 3 yil nasil gecicek felan diyodum. Simdi 20 aylik oglumuz da var😅 düşününce saka gibi geliyo😂
QueenBahar_ MorKelebek54 evet zman su gibi geçiyor bende nasıl geçer diyordum 🥲 Nice mutlu yıllarınız olsun inşallah 🌸
MorKelebek54 QueenBahar_ aayyyy insallah. Rabbim daim etsin insallah. Cok sukur bugunlerimize 🤲🏻senin bebis var mi? Kacinci yilda geldi ya da gelicek 😅
QueenBahar_ yorgunannis maşallah bende 4 buçuk seneye 3 tane bebe sığdırdım Senden bitane daha bekliyoruz 🤭😍😅
lena36_ QueenBahar_ çok teşekkür ederim çok sağolun aminnn insallah vallahi ben ilk ve ikinci perde olur sadece bu heyecan sanırdım ama öyle değilmiş kaç tane olursa olsun hep o ilk heyecanı yasiyomusuz
MorKelebek54 QueenBahar_ oiiyy daha yeni 🤭 masallah. Rabbim saglik sihat versin insallah. 🐥🤲🏻 5 ocak da benim dogum gunum bu arada😅