Sevgiiss QueenBahar_ yeni belirdik oğlumun ismini babası koymuştu Ali Efe . Kızımızda Ahsen olacak inşallah ben koydum bu sefer 😄
QueenBahar_ Sevgiiss Ahsen Ali Efe😍 birbirine çok uyuyorlar canım isimler inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻
osimdiannee QueenBahar_ 9 yıllık 🩷 dokuzuncu yilimiza kizimizla girdik evlilik yıldönümünde doğurdum canım kızımı 🤣🩷
QueenBahar_ osimdiannee oo maşallah az değil 9 yıl 😍 sağlıklı nice musmutlu yılaranız olsun Eşine yıldönümü hediyesi olarak bebiş vermişsin 🤭
QueenBahar_ yildiz93 ah biz kadınlar evlenir evlenmez çocuk yapma sevdamız bende senin gibi hemen gebe kaldım 🤭😃 Sağlıkla gelsin bebişin 🤍
topali yildiz93 bende 9 aydır evliyim 6 aylıkta hamileyim 😂 25. Haftadayım sen hangi haftadasın ve cinsiyeti ne
Lexias QueenBahar_ 🙂↔️🙂↔️ evet taze sayılırım ama 2015 senesinde lisede sevgili olduk 9 sene sevgili kaldık hiç yeni gibi hissedemiyorum 🤭🤭 11 senelik bir geçmiş var çok eskiyiz 🤭❤️
QueenBahar_ yorgunannis maşallah bende 4 buçuk seneye 3 tane bebe sığdırdım Senden bitane daha bekliyoruz 🤭😍😅
yorgunannis alpkerem26 ayy valla o kadar kısa arayla insan korkuyor ya ben kalp krizi geçiririm herhalde sen yaşıyorsun😂
alpkerem26 yorgunannis ikinci istemeden oldu ilk ogrendigimde gecirdim biraz birseyler ama kabulleniyorsun mecburen😅
lena36_ QueenBahar_ Mart’ta 12 yıl olacak biri kız biri erkek iki çocuk ve doğmayı bekleyen bir erkek bebiş oğlum 11 kızım 5 yaşında ♥️♥️♥️ bebisimiz de 37 haftalık haftaya doğacak inşallah planlı sezeryan 😊😊🥰🥰🥰