tercann 7 al 5 ode zibinlarndan aldım taş gibiler asla bozulma yapmadı oglumdada bezi bırakana kdr ebebk zibinlarni kullandım,bebek temzleme pamuğu aldm ilk zamanlar temzlemeyi onunla yapiyorum kendi pansumanim icinde cok isime yaramsti kullan at oldgu için,alt acma örtüsüde aldm cook uzun sure kullanılıyor her yerde elimin altındaydı bunlari indirimdeyken aldim hep 100 lira altinda aldm normaldeki fytlarni bildgm icin suanki fiyati uygun👏🏻
Bu aralarda bebek bezi ve islak mendili alacagm trendyolla karslastrdgmda 4lu 5li pakette 70 lira kar ediyorsun bnm icin makul fiyat onuda degerlendirecgm.
Birde anne yanımda babyplus sade serisi oglumda almstm aşırı memnunum anne yani dusunenler kesinlikle videolarni izlesn kullanici yorumlarna baksn.Kademeli oldgu icin reflu yatagi olabiliyor,sallanip sabit kalabiliyor,anne yanı olabiliyor ben gece yanmda anne yanini aciyordum gündüz iceri alip normal besik seklinde kullandım,herseyini yikayabiliyorsun,icersnde yatağı mevcut,sineklik kismi var yukseklik alcaklik ayarlanabiliyor yani ilk zmnlar butun ihtycmzi karşıladı.