Mervebal 34 haftalık geveyim şuna hamileliğimin ilk başında imom kullanıyordum şuan krilom kullanıyorum gelişimimiz kilomuz herşey çok iyi tavsiye ederim 😊😊
Minnosaile Pembepanter vitamin olarak içeriğinde hepsi mevcut “ duosvit “ kan olarak “ feramat “ Demir için “ coledan-d3 “ canım 🙂
gizemmhmt Pembepanter gerek yok derken değerlerimin hepsi çok iyiymiş, ekstra bir şey kullanmana gerek yok dedi. İlerde düşer yada yükselirse bakarız dedi canım, şimdiye kadar birşey kullanmadım
gizemmhmt QuenMom ooo öyle dedin aklım karıştı canım ya, tamam başka bi doktora daha görüneyim bana da garip gelmişti. Herkes kullanırken ben fakir miyim demiştim 🤣
Bestehasan Pembepanter bende imom omega kullaniyorum canim memnunum guzel icinde birsürü vitaminler var
Rumeysaylz Pembepanter Sağlık ocağının verdiğini hiç kullanmadım. Doktorumun önerisiyle regenesis omega 3 takviye kullandım 4.aydan itibaren
Metonya Pembepanter 2.5 aydan itibaren ocean mummy kullanmaya başladım 5 ay olucam hala devam ediyorum doktorum efa mom önerdi aslında ama piyasada bulamadım o yüzden ocean mummy ye döndü
Cnsumut Pembepanter bende krilom kullanıyorum balık yemediğim için.koku falan yok hiç güzel tavsiye ederim☺️ 75₺ sanırım 4 tablet var içinde.vitamin olarak da pregnecare kullanıyorum canım
Esmaky Pembepanter ben imom kullniyorm hamillgmn basindan beri cokta iyi geldi artik son 3 gnum daha kullnamm sanirm
Sezenay Pembepanter imomu gebeliğin başından beri kullanıyorum su an 34haftaligim. Onun yani sıra kan ilacı ve magnezyum takviyesi de alıyorum. Doktor tavsiyesiyle tabi ki