hislibiri beneginizi karniniza koymasi uzucu olmus sizin acisinzidan bu konuda bisi diyemem o yuzden. Konuya gelirsem. Ozel hastanenin de var olma amaci zaten bu. Daha iyi hizmet verilmesi, daha hizli islem olmasi ve ya devlet hastanesine gore daha iyi ilgilenilmesi gibi. Mesela kendimden ornek vericek olursam. Ben daha iyi hizmet alabilmek icin ozele gitmeyi tercih ediyorum. Cunku hem cihazlari iyi hem ilgi alaka hem de randevu acisindan cok cok daha hizli ve iyi. E ben bu kadar iyi hizmet bekliyosam zaten devletin odedigi ucretten fazla ucret olmasi gerekli ki ozele gitmemin bi anlami olsun. Şikayet mi? Bu devirde şikayet degil sosyal medya sayesinde adalet saglaniyor. Sosyal medya kullaniyo musunuz? Kullaniyosaniz haber sitelerine vs bi goz atin. Sikayet edilip goz altina alinan bi suclu salındigi zaman sosyal medya da baski oldugu zaman tekrar goz alti karari alinip cezaevine gönderiliyor. Hangi şikayet sisteminden bahsediyosunuz? Devlet hastanesinde ki doktorlarin da maaslari yine vatandastan cikiyor mesela ama hizmet degerlendirmesinde ozel hastane cok daha iyi.