ceze15 rumeysakulg kızımda mustela şampuan ve deterjan olarakta hala greenclean kullanıyorum 3yaşında kızım şuan 2.ye hamileyim aynılarına devam edicem 💕
dilekdilkk Es07 16 aylık bebeğimde ilk zaman dalin kullandım sonrasında vucudu atopim dermatit olduğu için mustelaya geciş yaptım çok memnunum 2.bebeğimde de aynı sekilde musteladan devam edicem deterjan olarak duru granül beyaz sabun kullanıyorum
eedahanevarneyok rumeysakulg deterjan olarak Dalan granül toz sabun şampuan olarakta ağarta kullanıyorum
melzzie Deterjan Dalan zeytinyağlı granülmatik sabun hafif lavanta kokusu var memnun kaldım, şampuanda mustela yenidoğan avakadolu şampuanını aldım 🩵
ecemciik rumeysakulg şampuan ve vücut losyonu mustela, deterjan siveno aldım, Allahım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin 🙏🏻
fatmayzgn rumeysakulg INCIA MARKA şampuan çamaşır deterjanı bulaşık deterjanı pişik kremi kemdime göğüs ucu kremi hepsini bu markadan aldım içeriği tertemiz. Dalinden uzak durun derim içeriği iyi değil🙏🏻 instagrama bebek şampuanı detarjanı vs yazınca eczacı annelerin açıklayıcı videoları çıkıyor bakabilirsiniz.
3mm L’atuva deterjan aldım bitkisel bir deterjan diye tercih ettim.sampuanda kızım var 4yasında çok ürün kullandım ama en güzel bebeklik markasının şampuanı iyi geldi ondan devam etcem içeriği de temiz.Doktorannenin bloğu var ordan gördüm hepsini
carolina07 rumeysakulg oğlum 5.5 yaşında doğduğundan beri dalin ve nivea karışık kullandım deterjan olarak da duru granül toz sabun kullandım henüz yeni deterjana geçtim onda da yine dalin sıvı deterjan aldım. Şimdi yeni doğacak bebeğime de aynı şekilde yapıcam.