fatmaa51 2 3 gündür geçmeyen karın agrim vardı bugün doktora gittim sıkıntı yok dedi ama doktordan geldikten sonra bel ağrısı ve sağ bacağımda ağrı olmaya başladı ama sancılı bir ağrı sizlerde yaşadınızmı
gamze6p @fatmaa51 geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur. Bende o haftalar da kasık ağrısı vardı doktor normal olabilir demişti ama çöm çok şiddetli değildi istersen bir tekrardan git riske atma canım
fatmaa51 gamze6p doktor erken doğum riskine karşı rahim uzunluğuna baktı iyi dedi enfeksiyon mu varki dedi yarın sağlık ocağında idrar testi vercem enfeksiyon boyle yaparmı bilmiyorum
fatmaa51 Aydan95 idrarda yanma ateşlenme filan yok bende ama neyde oldum bilmiyorum sancılı bir bel ağrısı girip çıkıyor
Aydan95 fatmaa51 bende de yoktu. Idrarda yanma sk idrara cikma hic birisi. Ama enfeksiyon cikmisti. Karin bel agrisi belden bacaga vuran agrilar yapiyor evet. Cok gecmis olsn
_kbra__kbra_ fatmaa51 bence normal bende 15 haftalık gebeyim ve sürekli bel ağrım oluyo karın agrısı bi gelip bi gidiyo sıkıntı olmadı yani korkma bebek büyüdükçe ağrında olur diye biliyorm
fatmaa51 _kbra__kbra_ belimde ki o uyuşkun ağrı bacağıma da vuruyor karnıma adet olacak gibi ağrılar giriyor her 10 dk da bir
_kbra__kbra_ fatmaa51 evet ağrı sürekli farklı yere geçiyo ama normal benm gögüs altımda çok sancılanıyodu