Niless45 Kızlar selam adetime 2 gün var çatlatma iğnesi olmuştum. 15. Gün gebelik testim negatifti. bugün 17. Gün adet yok elimde ovulasyon vardı onunla yaptım ilk defa bu kadar koyu çıktı yorumlar mısınız bir ihtimal olabilir mi yaşayan var mı https://mutluresim.com/image/XGZlDi
melanuurr Burada çok okudum ovulasyonlada öğrenen ama bence erken gebelik testi al yap sonrasında kan ver
birumut_ Niless45 sana yemin ediyorum öyle olur dkmdmdm 2 gündür kendimi yırttım hala net cevap almadım
birumut_ Niless45 valla bende de 2 gündür pil gibi çıkıyor test yapacağım işte adetime 1 gün kaldı şuan xkdmcm
Oozzggee1 Şimdi bebeğim olay şöyle oluyor seninkisi silik daha da koyu olması lazımdı hatta baya koyu oluyor
gmzbournemout Niless45 Bu sonuca göre hamilesin ama yinede kan ver canım. Ben yurtdışındayım burda baktığım sayfalarda ovulasyon testinin genelde dpo 12 ve sonrasında hamilelik sonucuna bakıyorlar 🌸
gogebakk Niless45 ya benim geçen ay seninkinden daha koyuydu ama ertesi gün adet oldum bu testlerin hcg algılaması bazen tutmayabiliyor bence gebelik testi yap
nil777 birumut_ ayy daha geçen gün siz başlık açmıştınız deniyorum olmuyor diye beraber konuşmuştuk ben çok sevindim gerçekten insallah var var ben inanıyorum çok mutlu oldum darısı bana insallah bu ay dpo1 deyim bugün