babyshark__ 23haftaligiz kızlar normalde çok net hissediyorum hareketlerini dışardan bile gözüküyor bugün hiç hareket hissetmedim ki tatlı yedim soğuk kahve içtim sol yanıma uzandm 20dkdir hiç hareket yok gitsekmi acile
Zbyd3 babyshark__ o haftalarda benimde oyleydi pozisyon değiştirmiş arkası dönük olabilir bi gün hareketli bi gün hareketsiz oluyordu ama in rahat etmiyorsa bi git doktora
serabis babyshark__ benimki de oynamıyor bazen. Sırt üstü yattığımda daha net hissediyorum bir de öyle dene o zaman hissedersin ya da uyuyordur
nursemaa_1 babyshark__ 30 32 . Haftaya kadar bunlar genelde çok sıkıntı olmuyor sadece 2 saatte iki tekme hissetmek gerekiyomus 30 32. Haftadan sonra hissetmemek bı terslik olarak biliniyor
Kahyaasena babyshark__ poziyon degistirdiyse yada uyuyodur benmde öyle olrdu kızımda meryem suresi açardım hep
babyshark__ Zbyd3 dün gece kadın doğum acile gittim uyuyormuş eşşek çok şükür herşey normal ama rahim ağzı kısalığı 30 olmuş sınırda dedi doktor
Rbkan Bende 24 haftalık bazen çok hareketli bazı günler hafif kıpırdanma hissediyorum. Telaşlanmayın normal bence
babyshark__ mertrugs hayır kendi doktoruna söyle dedi 9unda kendi doktoruma gidicem bakalım soylicem o nedicek
kayadidemdilan Bebeğim 34 haftalık gün içinde hareketli normalde ama bugün çok az hissetim yarın acile giderim sanırım