alyaliya 9+5 yoğun mide bulantısı ve bel ağrısı yaşıyorum kokulara çok hassaslaştım 2 yaşında bir kızım var onda mide bulantısı vesaire hiç birşey yaşamadım çok rahattı hamileliğim hepsi farklı oluyormuş demekki 🤷♀️
meri-tz34 pnar2323 merhaba 37+4 🤗 9 şubatta planlı doğum olcak nasipse ama bel ağrılarım arttı artık son 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum 🥹
[silindi] haftadayız, 12. haftaya kadar çok mide bulantım oluyordu ve her şeyden tiksinmiştim ama 12. haftadan sonra bıçak gibi kesildi şuan hamilelikten önce nasılsam öyleyim pnar2323
birLinaaannesi96 pnar2323 36+2 geceleri nefes alamıyorum aşırı şekilde yoruluyorum. Bel ve sırt ağrıları çekmek çok zormuş ilk hamileliğim gerçekten tam anlamıyla gül suyuymuş diyorum 🥲🥲
Es07 Ntrlrrr seymanur50 gulsenehmedova2002gmailc merveli93 birLinaaannesi96 aysenursinan sunbloom123 36+2 aynıyız anneler Maşallah 🧿 Son haftalar oldukça zor Bel ağrısı midem yanıyor 🔥 Sağlıkla kavusalım miniklere inşallah 🐣🐣🐣
melisa332_ admine bende de 17 haftada kız dedi sonra 21 haftada gittiğimde erkek dedi şu an 33 haftaligiz Muhammet Erenimi sabırsızlıkla bekliyorum ☺️
melisa332_ ays2458 benimde 33 yemek yemekten korkuyorum artk yanmadan bide geceleri uyuyamıyorum asla
1deryasoyturk pnar2323 benimde 7 haftalık 2 gün önce duyduk bizde 😍😘🥰 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
supermooomy 33+5 yalancı sancılar ve mide yanmalarımdan çooook muzdaribim dün gece utanmasam doğuruyorum diye herkesi ayağa kaldıracaktım sancılar o derece yokluyor artık😂
yarenzengin pnar2323 bugün tam 9+0 🥰 2 haftadır bulantım var ama daha hiç kusmadım. halsizlik ve yorgunluk çok fazla :( sabah zor kalkıp işe gidiyorum.. bir de tüp mideliyim saat başı acıkıyorum şimdiden 3 kilo aldım :(