berna888_ pnar2323 an itibariyle 30olduk çok şükür erkek bebek bekliyoruz iri bebek olucak diyolar bel ve sırt agrısı çok fazla yaşıyorum
buseblt 26+2 bu zamana kadar ne kusma ne baş dönmesi cart curt gram sıkıntı yaşamadım tuvalete çıkmak konusu haricinde onunla zaten can ciğeriz hala 😂😂 ne aşerdim bi turşudan midem bulandı onun harici her şey mükemmel ilk hamileliğimm inşaAllah hep böyle devam eder
-Basakk- pnar2323 40+0 💖 bel ağrısı kasık ağrısı geceleri asla uyuyamama artık doğurmak istiyorum 😂🤲 Sağlıkla alalım hepimiz inşallah 😍
seymanurdkc pnar2323 6. Haftadayiiz daha yolun başı kalp atışlarını daha duymadım nasipse ayın 3 ünde duyucaz ikinci gebeliğim ama her gebelik farkliymis cok merak ediyorum bi kalp atışını duysamda ferahlasam diyorummm 🥹
Aykerny pnar2323 14. Haftadayım vajina ağrısı ve bazen batmalar oluyor alt karın ağrım oluyor yemeklerden sonra uyku basıyor normalde de olurdu 1 tık fazlası gibi şuan tavuktan ve yumurtadan tiksinmedim ama yemesemde çok güzel olur 😅 normaldede hep ekşi acı severdim tatlıyla aram yoktu hala devam ediyor başka belirtim şuanlık yok😍🌸
bahar1320 pnar2323 34+0 olduk sağ kasık ağrım var ve geceleri uyku sıfır lavaboyu hiç söylemiyorum bile😂😂.. yavrum iyi olsun da hepsine razıyım 🙏
slme bahar1320 benimde uyku sıfır sabahı ediyorum ve bu durum psikolojimi etkiliyor , siz nasılsınız 🥺
Es07 Ntrlrrr seymanur50 gulsenehmedova2002gmailc merveli93 birLinaaannesi96 aysenursinan sunbloom123 36+2 aynıyız anneler Maşallah 🧿 Son haftalar oldukça zor Bel ağrısı midem yanıyor 🔥 Sağlıkla kavusalım miniklere inşallah 🐣🐣🐣
ilayilayda 15+5 kızımız biraz nazlı plasentası aşağıda o yüzden sadece tualete kalkabiliyorum onun haricinde hep yatıyorum kanamam olmasın diye dualarınıza bizi de katın lütfen 🙏🏻 herkes bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah 🙏🏻
melisa332_ admine bende de 17 haftada kız dedi sonra 21 haftada gittiğimde erkek dedi şu an 33 haftaligiz Muhammet Erenimi sabırsızlıkla bekliyorum ☺️
akturk81 admine bende 15 haftalığım kız dedi yanılma olur mu acaba kız gibi duruyor dedi daha doğrusu
happybusey 29+1 mide yanmaları,ve herşey gaz yapıyor tuvaletten sürekli uykum bölünüyor bütün kemiklerim ağrıyor artık ağır vasıta oldum tek güzel yanı kızımın hareketlerini hissetmek ve karnımın kipirdadigini görmek 💕🌸
aybike2212 pnar2323 21+3 çok şükür bulantılarımız 19.haftadan sonra sadece sabahları oluyor tekmeler güzel.hissediliyor sürekli vajinama bir baskı var gibi hissediyorum iştah açıldı ikinci gebeliğim
kbratdr pnar2323 32+2 haftadayız 3 hafta önden giden bir bebeğim var kasık ağrısı bel ağrısı hak getire 😭 nefes darlığından sağa sola yatamıyom zaten Allah yardım etsin hepimize