snur10 elifinciii benim 5 yasında kızım var suan da daha gebeliğin basındayım kızımda hamile olduğumu bile hissetmedim reglimde düzensizdi o zamanlar 12. Haftada öğrenmistim hatta kızımı sonrasındada hicbir hamilelik belirtisi yasamadım ama şuan sürekli midem kalkıyor kasık ağrılarım var koku hassasiyetim var bide bence kız yada erkekle alakası yok🤭
topali pnar2323 25. Haftadayım kaburgalarım ağrıyor dayanamayacak derecede uyku düzenim bozuldu bayadır
tugbaustuntas pnar2323 37. Haftaya giriş yapmış bulunmaktayız😅 buralar çok çok fenaa doğsun artık diye her tuşa basıyorum😂 zaman hiç geçmiyor gibi biraz daha içimde kalsın asıl doğunca görecem günümü diyorum ama taşımak çok zor🥲🥲
ecemciik pnar2323 Kız ağzımın kenarlarında yaralar çıktı, 110 kg oldum, pantolonlarıma giremiyorum diye ağlıyorum, baş ağrısından, mide yanmasından, bel ağrısından uyuyamıyorum, hele nefes darlığı beni bitirdi, ben bi doğursaydım hayırlısıyla 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
seymagl ecemciik bakalim ben kaç olucam zaten kiloluydum 100le hamile kaldım daha 6 haftalik kilo artışı yok ama korkuyorum 😅 kızımı 117 ile doğurmuştum
eva12 37+3 bend 3.ye hamileyim 10 seneden sonra 3. çok zor geçiyor son günler ne sağ ne sol yatamıyorum oturamiyorum oturunca kalkamıyorum ve sabırsızlıkla heyecanla ilk cocukmus gibi gelmesini bekliyorum
seymagl pnar2323 6 +3 daha çok minik kalp atışını bile derinden geliyo dedi doktor ama canlanmis çok şükür 3 hafta sonra yine gidicem miniğimi gormeye
ecemciik seymagl Aşkım tüp mideliyim ben. 145 kilodan 86ya düştüm, sonra 98 oldum ve hamile kaldım 😩 Doğumdan sonra doktor kontrolünde matcha kahvesine falan başlamayı düşünüyorum, ek destek olsun diye