handan3958 hanega Canm ilk iki çocuğumuda çok yüksek kilolarda doğum yaptım hamileliklerimde hiç bir sıkıntı yaşamadım hatta 2. Sinde diyet yapıp 8 kilo vermiştim daha sonra doğuma kadr verdiğim kiloyu geri almıştım hamile kaldığım kilo ile doğum yapmıştım ama kilom 135 falandı sen düşün ilkinde 124 ile doğurmuştum yani doğumlar ikiside normal oldu ilki çok zordu ama kiloya bağlı bi sıkıntı yaşamadım farklı sorunlar oldu 2. De daha kilolu idim fakat doğumum çok kolay olmuştu yani her doğum ve hamilelik kendine has bence ben kilo ile ilgili sırf kilodan kaynaklı olumsuz birşey yaşamadım 2 doğumdan sonra tüp mide oldum 4 sene geçti şimdi de 3. Ye 36+4 haftalık gebeyim buna 75 kilo ile hamile kaldım ama ilk ikisinden çok daha zor bir gebelik geçirdim diyebilrm çok farklıydı çok😂 sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻🥰
Enguzelbekleyis8080 mutlulukmevsimi peki dogumdan sonra fark etti mi kilo canım verdin mi hiç bende şuan 85 kiloyum daha 2 ay var doğuma
Busra5222 hanega ben 90 la kaldım 103 kiloyum 19 haftalığım iyi geçeyor çok gezince nedense çok yoruluyorum doktor sadece fazla kaçırma dikkatli ye dedi başka birşey diyen yok
Esma006 hanega 90′la evlendim 90′la hamile kaldım zaten evlendiğim ayı hamile kalmıştım herhangi bir diğer hamilelikte hamilelik insanlara göre hiçbir ayrı bir teste girmedim 90′la hamile kaldığım 123 123′e doğuma gittim Yok yok 113 ile pardon şu an aradan 7 ay geçti 100 kilo dayım
handan3958 Htc2725- evet canm gebeliklerimin hepsinde normal yoldan ve çok çabuk gbe kaldım hatta 2. Ye korunurken hiç çocuk düşünmediğim bi zamanda gbe kalmışım sürpriz oldu
kaya_kaya hanega kullandığım ilaçlara bağlı 1.5 ayda 11 kg aldım 88.5 ile hamile kaldım 27 haftadayim 91 şuan ben beslenemedim ilk 3 ay o yüzden 2 kg verdim ama geri aldım şuan. Doktor ekstra birşey yapmıyor hiç bahsetmedi bile doktorum kontrollerde
AuraMomB Ben 72kg ile kaldım ama doktorum kilo almamaya özen göstermemi söyledi. 26+5im şu an ve 6 kg aldım/ Bebek 1.100 suyu muyu 2 desem 4 kg almışım. Karbonhidratı azalttım yağlı içeceklerden ve paketli gıda şekerlemelerden olabildiğince uzak duruyorum. İleri düzey venöz hastası olduğum için alırsam kendime zarar çok sorun yaşarım
Htc2725- handan3958 yaptığınız bir şey var mı ya da önerebileceginiz bende kiloluyum da çocuk düşünüyoruz yapacağım bjr şey var mı ekstradan
snur10 hanega ilk gebeliğimde doktora gittiğimde 89 kiloydum doktor dedi 90 kiloyu geçmemen gerekir normal doğum istiyorsan ve sıkıntısız bi hamilelik için dedi sonra ben zaten iştahsızlık başladı kusmam vs ypktu ama yemek kokusu alınca iğreniyordum sadece meyve yiyebiliyordum doğuma girdiğimde 75 kiloydum (kesinlikle bi öneri değil) şuan tekrar hamileyim 100 kiloyum ilk randevum bugün ne olacak bilmiyorum ilk haftalardayım şuan herseyi yiyebiliyorum ilerleyen zamanda ne olur bilemem ama kilo için ekstra birşey yapmıyorlar diye biliyorum
handan3958 Htc2725- Canm eğer polikistik over falan yoksa kilo gebe kalmaya mani olmuyor düzenli yumurtlama dönemlerini takip et ve o zamanlarda ilişki olsun ben son gebeliğimde adetim bitip gusül aldığım ertesi gün hemen olmuştu birde 2 3 gün sonrası o ay hamile kalmıştım hemen rabbim sağlıcakla tez vakitte nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
suragungor hanega 172 boyum 110 kiloyla hamile kaldim polikistik overim vardi herhangi bir sorun yasamadim farkli bir test istenmiyor benim gebelik onceside tansiyonum vardi ilac kullandim ona dikkat ettim doktorum tum hamilelik boyunca en fazla 8 kilo alabilirsin demisti 4 kilo aldim vucudumda hic odemde yok bebegim 3200 gr carsamba gunu bebegim dogacak
gunesimekardes hanega ben 99 kgla hamile kaldim. Gebelik boyunca 6kg alfim ama hetkes hic kilo almadin zayifladin diyor. Evet kilolu gebelik oncekine gore daha zordu ama oyle aman aman nir zorlugu olmadi. Son derece hareketli bir gebelik gecirdim 36. Haftadayum. Yakjnda dogururum😅
ecemciik hanega 98 ile hamile kaldım 109 kg oldum, 3 yıllık tüp mideliyim, bi zararı olmadı gibi görünüyor, sadece 46 beden kotlarıma giremiyorum, psikolojim bozuldu 😩😅