Zeliseyup Selam kızlar, Doğum zamanım yaklaştıkça heyecanım artıyo bende paniğe bağlı çarpıntıda var sezeryan düşünüyorum. Acaba Doğum öncesi sakinleştirici veriyorlarmı ? Bilgi verirseniz sevinirim.
Aycann12 Zeliseyup aynen bende öleyim hem korku hem heyecan bende normal Doğumdan korkuyorum ama Sezeryan yapmam gerekmediği sürece bence Sezeryan olma. Normal Doğum yap Sezeryan acısını aylarca çekicen ama normal bi kerede
Nildua Zeliseyup bende panik yapıyorum çok 38+6 haftalığım daha tık yok sakinleştirici vermiyorlar ama
Aycann12 Zeliseyup ne çarpıntısı benimde nefes darlığım oluyo nefes almakta bazıları güçlük çekiyorum aöa allah yardım eder inşalah bide sakinleştirici vermiyorlar galiba ben duymadım ama 🤔
hatice333333 Zeliseyup mrb canım bendede aynı problem var ilaç kullanıyorum sen hangi i laci kullaniyosun
hatice333333 Zeliseyup inşallah sag salim bebisini alirsin kucagina haber bekliyorum senden canım bende dideral kullaniyorum ilacinin faydasi oluyomu benimde mayıs 1 de alacak ama daha erkende olabilir kasilmalarim falan cok hayirlisi olsun
Zeliseyup hatice333333 allah güle güle herkesi bizi de kurtarsn inşallah. Haber ederm mutlaka, evet panik yapmadgm sürece çarpntm iyi bakalm ameliyatta nasıl olacak.
Zeliseyup hatice333333 selam canm ben dün Doğum yaptm. Darısı sana olsun🙏🏻🙏🏻 Heyecan yapma çok sakin geçio zaten hersey sende bitiyor. Sakin ol bi bakıosn bitmiş bebeğin doğuvermiş :))
hatice333333 Zeliseyup amin gözün aydin canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende pazartesi sabah sezeryan olucam çarpıntım falan oldumu peki
hatice333333 Zeliseyup evet canım sabah 7 buçukta gidicem hastaneye 😢😔 korku stres hepsi var valla en çokta carpinti olurmu diye korkuyorum şuan bile var