Sila1245 Kizlar 2 gundur kasilmalarim vardi dun nst dede cikmisti duzenliydi ama 1 saatte 2 saatte bi oluuodu surekli oluyodu bugunde banyo etmistim ciktim yine kasilmam oldu sonra uyumusum gecmisti çunku kalktim pijamamda hafif kan vardi kale almadim sonra pecete aldim elime orami sildimki pecete dolusu sumuksu acik renkli kann 🙄 suanluk agri yok bklm beklicem gitmicem hastaneye 😂 gelmeye niyetlenmistir insallahh
Aysesare Sila1245 hahahahaha darısı bana 😘😂😂😂😂 hayırlı doğumların olur inşAllahhh bir avazda kurtulursun
Fison Sila1245 bence git çünkü suda azalma oluyor bebeğine bir baksınlar benimde nişanım gelmişti gittim doktor suyun azalmış yollayamam demişti suni sancı vermişti
Eminealdmr Gelen nişan galiba bende burdan ve cevremden edindigim bilgilerden biliyorum öyle olunca 24 saat icinde dogum olur deniyo yengem saglıkcı oda aynı söylemişti allah hayırlısını versin inş saglıklı dogsun saglıklı olun inş
Sila1245 Eminealdmr saol canim allah razi olsun rabbim tez zamanda hepimizi bir nefesle kurtarsin insalhh💜