Atyonlugra Kizlar 3 4 gundur hafif kipirtilar hissediyorum fakat onunla beraber karnım sanki spor yapmışım da hamlamış gibi ağrıyor özellikle sağ kaburgamın altı ve kasıklarımda da ağrı var sizce normal mi midemdede yanmalar var ne yapmaliyim cok tedirginim 🥺
zamansmomm Atyonlugra gaz kabızlık bebeğin büyümesi ağrı yapar mide yanması da çok normal şiddetli bi ağrı ve kanama olmadığı surece korkmayın.
serabis Mide yanması normal ben de yaşıyorum kasık ağrılarına gelince ara ara regl ağrısı gibi ağrılar devam ediyor bende Organlar yer değiştirdiği için yaşıyor olabilirsin o durumu
Atyonlugra serabis evet anlamadim karnimdada agri olunca korkuyorum ilk gebeligim hemen doktorada gitmek istemiyorum
serabis Atyonlugra benim de ilk hamileliğim ağrı regl ağrısı gibiyse normal, gaz yapan şeyler tükettiysen onlar da kıvrandırıyor 😂
Atyonlugra serabis gaz zaten onu hc demiyorum tuketmesemde azıcık olsun canim cikiyor alta baski veriyor hep
Atyonlugra zamansmomm onlarin hepsi oluyor her hafta farkli birsy olunca insan korkuyor birz icim rahatldi tesekkur ederim 🌺