seydak1 Kızlar düşük riskim var 3 haftaya yakındır progestan kullanıyorum 1 saat önce şiddetli kasık ağrım başladı lavaboya gittiğimde büyük bir kan pıhtısı düştü şu anda alt karnımda ve vajinamda Ağrı var sizce düşük belirtisi mi
_kbra__kbra_ seydak1 bi yakınımda öyleydi gitti şükür düşük değildi kalp atışıno bile duymuştu ama riskli gebeliği var arada kanamasıda oluyo inşAllah bebek tutunur sizinde onunda
yeliz1923 seydak1 Korkutmak istemem ama bende düşük yaşadım daha önce aynı sizin anlattığınız gibi oldu düşük yaptım inşallah sizinki tutunmuştur ❤
mertrugs Doktor bilir bunun cevabını buradaki insanlar bilemez ki düşükte olabilir olmayada bilir. İnşallah sağlıklıdır 🤲🏼
seydak1 yeliz1923 düşük sonrası ne zaman toparlandınız acaba vücut olarak. Benim 2 gün oldu bugün biraz iş yaptım malum nerdeyse 2 aydır yatıyordum baş dönmesi yaşıyorum
egeemomms seydak1 gittiniz mi acaba hastaneye nasılsınız? Çok geçmiş olsun inşallah düşündüğünüz gibi birşey değildir
seydak1 Hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için maalesef dün akşam düşük yaptım ve kürtaj oldum inşallah sizler sağlıklı bir gebelik geçirir bebişlerinize kavuşursunuz 🙏🏻
buse_ky seydak1 çok geçmiş olsun 2 gündür aklımdaydınız sürekli bakıyordum.. bende 12. haftada yoğun kanama yaşamıştım dua ediyordum sizin için ama nasip böyleymiş inşallah her şey gönlünüzce olur🌸
Zehrailly seydak1 Başın sağolsun canım benim inşallah tez zamanda iyileşirsin Allah kucağınızı boş bırakmasın eviniz çocuk sesleriyle yankılansın ❤️❤️
seydak1 buse_ky ya çok teşekkür ederim rabbim sizlerinkine can sağlığı versin nasip böyleymiş,çok şükür bir kızım var hayırlısıysa tekrar nasip olur zaten🙏🏻🌸♥️
Busranur_mnts seydak1 geçmiş olsun canım dinlenmeye bak kendini çok üzme benim ilk gebeliğim düşüktü sağlıksız gebelikler öyle oluyor malesef yaşaması çok zor ama🥺🥺 Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin en güzel şekilde
seydak1 Busranur_mnts teşekkür ederim,evet gerçekten yaşaması çok zormuş ama çok şükür bu 2. Gebeliğimdi 4 yaşında kızım var Allah ona can sağlığı versin nasipse tekrar olur zaten 🙏🏻
seydak1 Busranur_mnts düşükten sonra ne zaman toparlandınız ben bugün biraz iş yaptım ve baş dönmesi yaşıyorum
Busranur_mnts seydak1 ben düşük yaptığım ertesi günü şehir dışına çıkmıştım9 saatlik yol önceden planlanmıştı iptal etmedik 😅 ben sancılsrı çekip parçaları attıktan sonra pek bişryim kalmadı sancı falan da geçti sen kendini iyi hissetmediysen uzan dinlen Vücut toparlasın kendşni