Sdf2001 Boyum 154 kilom 51 di hamile kaldığımda şuan 23 haftayı doldurmak üzereyim 5.5 kilo fazla cıktım karnımda hafiften cıkmaya başladı artık bugun 56.5 falan gördüm tartıda psikolojim bozuldu 55 bekliyordum en fazla kafama fazla takmaya başladım en fazla 11 kiloyla falan gebeliği tamamlamak istiyorsum benimki mi anormal çok anlamadım ne yapacağım böyle
ecemk94 Sdf2001 bende öyleyim 47 kilo hamile kaldım şuan 54 kiloyum. Max 10 kilo koymuştum kendime. Ki çok yemiyorum gece yemeklerim falanda yok. Aşermem bile olmadı. Canım hiç bişey çekmiyor. Ama Doktorum gayet iyi olduğunu söyledi. Ay olarak hesapla 7.aydasın 7 kilo aldın dedi. O bazda bakınca rahatlıyorum biraz. 30.hafta içindeyim. Kendime göre en fazla 3 kilo daha alabilirim ama almasam daha iyi tabi 😂😂
semahayall Sdf2001 22-24 haftalara kadar almamak mümkün aslında , korumaya çalışmak lazım kiloyu , bir de ilerleyen haftalarda fazla kilo zorlar diye düşünüyorum , canınızı sıkmayın , bundan sonraki haftalarda dikkatli olursunuz
Arzudefneeee Bence çok almamışsınız doktorunuzda takip ediyordur kilonuzu belki ben ilk gebeliğimde 68 ile hamile kalmıştım 92 kilo işe doğuma gitmiştim🥲
medisinbebisi elaefem 17. Haftadan sonra, haftalık 1 kg almaya başladım biraz hızlı ilerliyorum maalesef
Sdf2001 ecemk94 valla bende öyle 51 ile hamile kaldım 5.5 ay bitti 5.5 kilo almışım ama tartıda bugun 55 görmeti beklerken 56.5 görünce şok oldum benimde öyle iştahım yok aşermedim bile
Sdf2001 semahayall sizin gibi düşünüyordum 23. Haftada max 4 kilo alırım diyerekten hep dikkat ederek ilerledim ama sanırım şu 10 günde fazla kaçırdım gece iştahım çok artmıştı tartıda bugün 55 kilo beklerken 56.5 cıkınca biraz sinirlerim bozuldu her ne kadar verirsin diyen olsada bence 1.5 kilo bile çok önemli
Iremsel_ Sdf2001 158 boyum 73 le hamile kaldım 28 e kadar almadım hatta 68 e düştüm ama aktif ayakta çalışıyordum sonrasında doğuma 82 ile girdim ama sakın korkmayın son 1 ayda o kadar ödem topladım ki inanamıyordum aynada bakınca kendime anlım göz kapaklarım bile şişti şuan 16 günlük bebeğim ve ben 73 kiloyum yani sağlıklı aldığınız kilolar gidiyor gerçekten
Sdf2001 Iremsel_ inşallah öyle olur benımde boyum 154 o yüzden hedefim max 11 kilo ile bu işi bitirmek 51 ile hamile kaldım 6. Aya girerken bi anda 5.5 kilo almak banada şok oldu en fazla 55 görürüm demiştim ama 56.5 cıkınca sinirlerim bozuldu biraz
sedanisa41 Sdf2001 benim fikrim doktor kontrol altındadır kilonuz eğer sıkıntı olursa zaten söyler. Benim boyum 1.69 48 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla doğum yapmıştım kızım 4 kilo doğdu şimdi 5+5 deyim 47 kiloyla hamile kaldım 45 kiloya düştüm kilolara bence takılmayın sağlıklı hayırlı evlat olsunlar gerisi her türlü alınır verilir Rabbim sağlık versin ❤️
Sdf2001 sedanisa41 amin inşallah tabiki önceliğim evladımın sağlığı ama boyum kısa olduğu için kendime max 11 kiloluk hedef koydum bir anda 6. Aya girerken 5.5 kilo aldığımı görmek benide şoke etti tartıda max 55 görürüm bugun derken 56.5 görmek banada süpriz oldu karnım daha yeni yeni cıkmaya baslıyor ama kilo konusunda biraz takıbtım var
melismersin Sdf2001 ben 16. Haftadayım 6 kilo aldım. 😂😂 karnımda baya 20 21 haftalık gibi. Bozulmasın moralin 😅
Sdf2001 Sedef21 melismersin sinirlerim alt ust oldu karnım yeni cıkıyor dışardanda belli olmuyor daha ama kilo olayı cok kafama takılıyor ya
Sedef21 Sdf2001 kilo olayını çok takmayın kafanıza bence zaten çok almış olsanız doktorunuz yada sağlık ocağında ki ebeler bilgilendirme yapar ilk hamileliğimde 20 kilo aldım şuan 37+3 deyim 12,5 kilo aldım doğumdan sonra gidiyor
Sdf2001 Sedef21 umarım dogumdan sonra gider kafama çok takmaya başladım max 11 kilo almayı planlarken daha 3.5 ay varken 5 kilo daha alabilirim max
buketdeniz19 Sdf2001 10+4 haftalık hamileyim 46 ile hamile kaldım şuan 44 kiloya düştüm daha hiç alamadım 😂
buketdeniz19 Sdf2001 bulantım var kusma yok ama iştahım da yok ben zaten normaldede 1 kilo bile alamam kendimi bildim bileli bu kilodayım ama biraz da almak istiyorum
Sedef21 Sdf2001 gidiyor merak etmeyin ilkinde 20 kilo aldım doğumdan kısa süre sonra eski kiloma ulaştım emzirirken bebeğe adapte olmaya çalışırken gidiyor hiç merak etmeyin
melismersin Sdf2001 takıcak birşey yok. Ben toplamda 55 kilo verdim. Hamile kaldığımda 59 kiloydum. Spor diyet yaklaşık 7 yıldır hayatımda. İnan kilo almak o kadar çok korkutuyordu ki beni yani tartıda 1 kilo fazla çıktığımda kendimi ertesi gün diyete sokuyordum. Kilo aldım spor yapamıyorum riskli gebelik çünkü. İnan kilo almak umrumda değil. Sevmediğim şeyleri sırf bebeğime yararlı diye yiyorum gözüm kapalı. Kilo dediğin ne yani verirsin. 1 sene sonra istediğin kiloya tekrardan düşersin. Çatlaklarım olmuş selülitim olmuş oram yağlanmış buram yağlanmış düzenli spora diyete bakar. Bu arada mide ameliyatıda olmadım. Spor ve diyetle azim ederek 5 yılda verdim o kiloyu.
alicsyndrome 18.haftada 1 kilo almışım doktor iyi dedi ama acaba yeterli beslenemiyo muyum ikilemine düştüm 🤔
sedanisa41 Sdf2001 özellikle emzirme döneminde ilk iki ay fena kilo veriyorsunuz dert etmeyin ❤️ sağlıkla kalın