birumut_ Kızlar gene ben gene ben kendimi umutlandırmayayım dedikçe umutlandırıyorum neyse dün bir post açmıştım görülmemiştir diye gene açıyorum jzkdkdkdm Regle 1 2 gün kaldı Dpo 13 ovülasyon testlerim böyle üstte ki dünkü altta ki bugün bide akşam saatlerinde yapıyorum bunları böyle öğrenen arkadaşlar var mı ? Gebelik testi hem elimde yok hemde yapmaya korkuyorum her ay negatif gördüğüm için yapay zeka % 60 gebesin diyor ama bilmiyorum
bebegimle_ben birumut_ canim bence normal testle yap hamilelik al korkma ovulasyon testi genelde olcmuyor dogru diyorlar hep guclu dusun ve moralini yuksek tut normal test yap birlikte sabah ilerleriz olurmu eger bu ay guzel haber almasan onumdeki ay yardimci olurum hamile kalman icin bilgilerimi paylasirim ama bence test yap korkma hep begninde hamileyim de vucudunda belirti varmi bunlar da onemlu ama test al yap 🥰
buketdeniz19 birumut_ canım ovülasyon testi vücudumuzdaki LH ı algılıyor gebelik testi yap bence en doğru o şekilde öğrenirsin bazıları lh testi ilede öğrendim diyor fakat ne kadar doğru bilemiyorum hiç onu gebelikte kullanmadım
birumut_ bebegimle_ben belirtiö yok adet belirtim de hamilelik de 2. Yumurtlama belirtiö de yok yani 😂😂 test aldım sabah ilk idrarla yapacağım 11. Aya gireceğiz çok üzülüyorum
birumut_ buketdeniz19 yabancıların tiktokunu da izledim hep böyle yapıyorlar uzun süre negatif görünce insan neye inanacağını şaşırıyor
Hayal1509 inşallah gebesindir, Allah anne olmak isteyen herkese umarım en kısa zamanda nasip eder, bende dahil 🙏
bebegimle_ben birumut_ yap bakalim canim birlikte bakariz birdaki aya birlikte yapariz senle yardimci olurum canim
buketdeniz19 birumut_ bence hiç lh testiyle kafanı karıştırma canım çünkü 2 si farklı hormonlara bakıyor ama inşallah 🙏 vardır
birumut_ bebegimle_ben marka sıkıntıymış herhalde yalancı veriyormuş sence adete 1 gün kala yalancı verir mi