cqdmy glcg Merhabalar sizinle aynı durumdayım. Belirsizlik beni çok yordu :( Siz başka doktora gittiniz mi durum nedir :(
glcg cqdmy gidicem kuzum bir hafta bekleyip yine aynı şeyleri duymak istemiyorum. Gözle görüldü ama illa ses duymak istiyorum dediği için korkuyorum. Geç döllenme dedi kesem 8 haftalık bebek 6 hafta olarak ölçülüyor. Sizin de mi aynı?
cqdmy glcg Evet benimde aynı Adete göre 8 haftalık Bebek 6 haftalık. Ama bebek 10 gündür 6 haftalık. Bu süreçte farklı doktor 2 farklı cihaz ile ölçüldü. Kese 20 mm Crl 4.6 mm ilk Crl 3.3. Mm ikinci
glcg cqdmy benimde aynı maalesef büyümesi gerekirken sanki geriliyor gibi 😔 dua edelim de inşallah cihaz yanılıyordur 🤲 haftaya gidince mutlaka yazacağım sende yaz olur mu? Rabbim bizlere bağışlasın 🤲❤️
suragungor glcg kalp atisi bende de gorunuyordu ama ses yoktu alttan muayenede zorla duymustuk iciniz rahat olsun 🙏🏻
rmeysaerdem glcg Hiç kendini streste sokma ben son regl tarihime göre 7. Haftamda gittim ama doktora göre 6 haftamdaydı geç döllenme olmuştur dedi kalp atısı gözüktü ama duyamadık mesela sonra bidaha haftaya gidince duydum çok şükür. Güzel düşün güzel olur inşallah🥰
glcg rmeysaerdem canımsın allah razı olsun darısı bize inşallah 🤲😍 Türkiye gibi değil maalesef o yüzden insan acayip panikliyor çok teşekkür ederim ❤️
elifboyraz Benimde adete göre 8 haftalık Ama GA=7w yazıyor 7 haftalık oluyor değil mi ama bu kese mi bebek mi bilmiyorum
glcg cqdmy birazdan ikinci bir doktora daha görünmeye gidiyorum çıkınca yazarım mutlaka inşallah duyarız 🙏
cqdmy glcg bende haberinizi bekliyorum insaallah Hayırlı haberlerle geliniz :( Biraz önce lekelenme olduğunu farketttim bende. Agrim yok çok şükür ama bilemedim ne yapacağımı:(
cqdmy glcg çok üzüldüm:( Rabbım hayırla sağlıkla yeniden bir bebek nasip etsin size .. Kendiliğinden düşecek yani bir işlem olmayacak:(
glcg hilalaselll4 hayırlısı buymuş kuzum inşallah bakalım testtin sonuçta göre tedavi şekli belli olsunda ❤️
glcg cqdmy Allah razı olsun kuzum inşallah 🤲❤️ evet işlemsiz ikinci gebeliğim de öyle olmuştur kendiliğinden düşmüştü işlem uygulamıyorlar çok küçük olduğu için.