bebissss sibelaydin0206 burda kalsın bende şuan 12 haftalık hamileyim oruca kadar bende o kadar olurum bakalım
mutlubalik sibelaydin0206 hamileliginiz normal seyrindeyse ben sahur da da iftarda da dengeli ve yeterli beslenirim diyorsanız tutabilirsiniz bende tutucam ama tutmak zorunda değilsiniz dinimizde kolaylık var ister sonra tut ister fakir doyur her gün için
Deletedmom_8793 sibelaydin0206 bunun cevabı kendinizde herkesin bünyesi farklıdır dininden emin olduğunuz bir doktora danışarak buna karar verebilirsiniz ben ilk kızımda 26 haftalık tuttum şimdi de 34 haftalık olacağım Allah kısmet ederse yine tutacağım
canan_55 sibelaydin0206 bir gün denersin canım tutabiliyorsan devam edersin tutamazsan zorlanırsan bırakırsın en azından denemedim demezsin için rahat eder
rabiaduru1 Bu benim kanayan yaram 2 senedir tutamıyorum önceki sene hamileydm tutamadm gözüm kararıyordu. Gecen sene kızım küçğktü emziriyordm. Bu sene de hamileyim. Aynı zaman da kızımı emziriyorum da. Ne yapmalıyım bilmiyorum