Zhde 3melekannesiyim valla öyleymiş ebe de söyledi ben öyle deyince mesela regl olunca ağrı olur ya ozamna da sarılırdim cidden hafiflerdi 😂😂
Zhde 3melekannesiyim yaaa onu bilmiyodum bak, ay inşallah kolay doğumumuz olur hastaneye gidene kadar 10 cm olmuş oluruz da bize sürpriz olur hemen gerçekleşir doğumumuz
3melekannesiyim Zhde haber verin gdiince bakalım ne diyecekler bannada yarın gel dediler de ben gitmeyecem pazartesi günü gttim
Zhde 3melekannesiyim git sende niye gitmiyosun ki, haber veririm pazar günü de arayıp konusucak 40 olcagim için gelmeyeni de zorla getirmezler herhlde sezeryan vs gbi şuan herşeyi vajinal doğumu gosteriyo
Zhde 3melekannesiyim 3700 küsur dedi bana şimdi sıkıntı varmı hareketlerinde falan dedi iyi dedi herşeyi şükür
3melekannesiyim Zhde bnm arama imkanm yok devlette takipliyim 3 gün daha bekleyip pazartesi gtcem o zman herşey belli olur
Beyza4429 Zhde açıklığınız varmıydı bana 5cm açıklık var dedi 38+4 deyim bekliyorum ki kend sancım gelsin
Zhde Beyza4429 açıklığa falan bakmadı valla aslında doğum doktorun dedgi tarih Şubat 1 ozaman arıcak beni 40 hafta girişi konuşması yapicak bende merak ediyorum neler dicek, ay çok güzel acikliginiz çok iyi bnce ilk gebelikmi benim ilk