Gamzee21 Adet tarihime göre 9 haftalık olması lazım Ama ultrasonda 7 haftalık görünüyor acaba böyle olan varmı ? Yani neden öyle 😶
Tolgaysu Gamzee21 canım geç döllenmeden dolayı öyle çıkıyor benimde gebe kaldıgımdan itibaren sat tarihiyle ultrason tarihi arasında 1 hafta var ilk haftalar dr gittim gelişim geriliğinden falan dedi dr bende sağlıkçıyım geç döllenme olabilir mi dedim ondan sonra dr tamam geç döllenmedir dedi. Sağlıkcı oldugumu söylemesem ve geç döllenmiş demesem bana gelişim geriliği var deyip yollayacaktı benimde içim içimi yiyicekti sürekli içinizi rahat tutun 1-2 hafta geri yada ileri olması normal 3 hafta ve üzeri geride ve ilerde olması problem göstergesi oluyor
Huzur41 Gamzee21 geç döllenmeden canım benimde normalde şu an 13 haftalık olmam lazım ama 11 olucam yeni yani. Adetime göre kendim hesap yapmıştım doktora gittiğimde 2 hafta az çıktı gerilikten değil yani korkma sıkma hemen canını 😊
ozge_yasin_budak Ben varım canım son adet tarihime bakarsam 29 haftalık olmam lazım ama 26 haftalığım
Gamzee21 ozge_yasin_budak yani gelişim gerliği yoktur demi ? Nebilim daha doktora gidecegim tekrar korktum acaba bir sorunmu var
ozge_yasin_budak Gamzee21 yok canım yok bende senin gibi düşünüyordum ama alakası yokmuş doktoruna sor anlatır zaten
EEk Merhaba bende aynı şeyi yaşadım 14 haftalık olmamız gerekirken şu an 12 haftalığız. 8. Haftamda kontrole gittiğimde doktor 8 haftalık gibi değil 6 haftalık gibi görünüyor diyerek 2 hafta geriye düştük. Çok şükür bir sorunumuz yok 12. Hafta içinde 2li tarama testimizi bekliyoruz 😊
Sdt Salmanc benim de öyle doktorumun söylediğine göre 5 gün oynuyor 😏 son adetime göre 8+3 doktora göre 9+1 fln
Meryyy Merhaba. Benim de öyle olmustu ve hala öyle devam edıyor. Ultrasona göre 17 haftalıgım. Son adet tarihime göre 19 Doktorum son adet tarihimi ultrasona göre değiştirdi ve 17 haftalık olarak düzeltti.
Tugceecikk Benimde 7. Haftaya giricez daha yeni hcg 2000 oldu keseyi göremedik adet tarihin yanlş o zaman geç yumurtlamışsn dedi doktor yani çocukta adeta yakın oluşmş oluyor bunda bir sıkıntı yok sadece tarih değişcek ❤️
Gamzee21 Tolgaysu bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım gidersem soracağım.. ama yurt dışında yaşadığım için doktorlar tam düzgün açıklama yapamıyor.. türk doktorlarının gözünü seveyim..
Ebrs Gamzee21 benimde öyleydi, 9 günlük geç döllenmeden kaynaklı ultrasonda farklı ölçümler alınıyordu, gelişim geriliği gibi bi durum degildir canım içini ferah tut
Maraslianne Benimde muhtemelen oyle siz hangisine gore hareket ediyorsunuz acaba.testleri neye gore yaptırıyor sunuz.