gizemb0 Bugün 24 haftalık olduk dile kolay. İlk öğrendiğim anladı hatırlıyorum düşük riskimi yaşadığım şeyleri korkuları… şimdi ise hareketlerini hissediyorum çok güzel. Benimle aynı haftalarda olan annişler var mıı nasıl gidiyorrrr 🤗
svlsu gizemb0 26 haftadan selamlar aynı şeyleri yaşamışız 26 da hareketleri azalma gibi durum yaşadı korkutu bizi ama şuna iyiyiz hatta yolculuğa çıktık minik kızım annesin memleketine gidiyor 🤍💃
vanilya_kokusu_ gizemb0 bende test yaptığım günü günde 15 kez kustugumu açlıktan ağladigimi 8 kilo verdiğimi acillere koştuğumu 😫 unutmicam. 31+3 olduk işte 🥺🥹
zeynepctk gizemb0 24. Haftanın sonundayım bende. İlk haftalarımı hatırlayabiliyorum sadece diğer haftalar nasıl geçti hiç anlamadım ne çabuk bu zamana geldik çok hızlı geçti zaman. Bizde bu hafta da hareketlerde azalma oldu sanki sizde böyle bişey var mı?
gizemb0 vanilya_kokusu_ Ayyy siz zor geçirmişsiniz ama maşallah 31 hafta 😍 umarım şu an her sey yolundadır
gizemb0 zeynepctk Benimkininde hareketleri cok değişken bazı günler neredeyse cok az hissediyorum ama bazı günlerde yerinde durmuyor resmen bence günde birkaç kez hissetmek bile yeterli iyi olduğunu bilmek icin