Sss1947 Kızlar benim bat 25 ocaktı henüz adet olamadım açıkçası testlerim negatif mucize duymaya ihtiyacım var en geç ne zaman öğrendiniz ? Dün kaset test yaptım tek çizgi :(
mavi343434 Sss1947 canım benim de 25 ocaktı beklenen tarih , bugün sabah kan testi verdim betam 0,1 çıktı. Dün yaptığım test te silik çıktı. Eğer ihtimalin varsa kan testi ver derim insan böyle daha çok stres oluyor inan. Umarım senin vardır gebelik 🙏💞
Esma_2003 Sss1947 ay benimde adetim 25 hala olmadım testletde 1.2saat sonra silik çıkıyor kan testi adetden 4gün önce vermişdim 1çıkmışdı şimdi vermeye korkuyorum neqatif çıkar diye
Sss1947 Esma_2003 ya 1-2 saat sonrası sayılmaz zaten kuruma sayılır artık o . Bende henüz olmadım bekliyorummm
Sss1947 egeemomms yaaa işte istediğim umut yorumu bu 🌸 daha önce test yaptınız mı direk o gün mü yaptınız
Nedbur Sss1947 Adet günümde öğrenmiştim hem erken gebelik testi hem de kaset test ile ikisi de çift çizgiydi
egeemomms Sss1947 yaptım çıkmadı, kan verdim onda da çıkmadı gittim birde vajinal muayene oldum onda da görünmedi🤣 hatta doktor adet söktürücü yazmıştı Allah belasını versin onun ya kullansaydım diyorum hep
Sss1947 egeemomms yaaaa nasıl değişik allahım saklamış bebişi 🩷 ne güzel bende buna kabulüm adetim gelmesinde geç ogreniyim 🤣