babytwo22 Çift kese bebeklerim 34+4 baş geliş ikiside doktor normal doğum yapabilirsin dedi emin değilim korkuyorum bu ikinci gebeliğim ilki normal oldu ama şimdi ikiz ne yapacağım nasıl olur ikiz vajinal doğum yapan arkadaşlar var mı acaba ??
3kedili2bebekli babytwo22 ben yapamadim malesef ama planlamasını doktorum anlatmisti her şey yolunda giderse 35. Haftada normal doğumla başlayacak ilk bebegi ben doğurduktan hemen sonra beni uyutup 2. Bebeği doktor elle mudehaleyle alacaktı o an rahim tamamen açık olduğu ve ikizler minyon olduğu için dikiş vs çok az oluyor anne uyanık olunca 2. Zor oluyor demisti
Goncaa420 babytwo22 ben sezeryan oldum ikiz 36+4 de aldılar doktorum normal doğumu önermedi riske atmayalım dedi
Havin49_ babytwo22 benim baş makattı ama baş da olsaydı iki beneği doğurmaya cesaret edemezdim çünkü ilk doğumum vajinal ve sıkıntılı geçti sizin ve bebeğinizin sağlığı için hangisi uygunsa onu yapın
mrvgrbz babytwo22 ben henüz 16 haftalığım ama inşallah sizin haftalarda doktor normal doğum der ben çok istiyorum, eğer bi sorun yoksa normal doğum daha iyi ikiz de olsa
babytwo22 3kedili2bebekli yaaa anladımmm teşekkür ederim bende galiba sezeryan olacağım korkuyorum yaa
3kedili2bebekli babytwo22 korkacak bir şey yok zaten aksi bir durum olursa hemen çevirir doktorunuz sezaryene bence akışına bırakın bol bol dua edin içinizi ferah tutun sağlıkla kucağınıza alın ☺️
babytwo22 3kedili2bebekli aynen bol bol dua ediyorum fakat önceki normal doğumumda suni sancı diye beter bişeyle doğum yaptım o yüzden endişem daha çok ve bu gebelik aşırı zorladı.beni her konuda 😏
3kedili2bebekli babytwo22 evet ikiz gebelik gerçekten çok zor su an 22 haftalık hamileyim tek gebelik ve cidden hamile gibi bile hissetmiyorum resmen ikizden sonra çok kolay geldi bana
babytwo22 3kedili2bebekli gerçekten yaaa diyorum ilk hamileligimde cok rahatmışım çok enerjiktim de hani ama bunda hiç halim yok kafamı kaldıramıyorum ve kaslarım acayip ağrıyooo
3kedili2bebekli babytwo22 doktorunuzdan rica edin magnezyum yazar hem ağrılara iyi geliyor hem uykuya faydası oluyor hemde ağrılar kasılmalar azaldığı için erken doğumu önlüyor tavsiye ederim kesinlikle