Hicran94 fatmaa51 şimdi yaptım ama yine Zeynep Kamil perinatoloji bölümüne randevu aliniyor kafamı karıştıran o açıkçası birde gittiğimde içeri almazlarsa sıkıntı olur. Sevk mi edilmem gerekiyor acaba
fatmaa51 Hicran94 alırlar ben aldım öyle randevu girebildim Aylin eser Çakıroğlu diye doktir var zeynep kamilde çalışan doktir instagram hesabından yardımcı oluyor postlarının altına yorum yaparsaniz cevaplar daha doğru sonucu oda verir
dilaradoyan Hicran94 fatmaa51 kadın hastalıkları üzerine olması fark etmez ki. Uzmanlık gerektiren alanlarda öncesinde anadal bölümünün görüp yeşil alan açması lazım. Ya önceden açıktı süresi dolmadı. Hiç devlete muayene oldunuz mu ya da detaylı falan için açıldı mı Perinatoloji.
Hicran94 dilaradoyan evet 2 li tarama için muayene olmuştum devlet hastanesinde ama o yeşil alan açmış olabilir mi bilmiyorum ki yada neden açsın adam açılmış dedi direk perinatoloji bölümüne gidebilirsiniz dedi
fatmaa51 dilaradoyan yok hayır canım riskli gebelik geçirdiğim zamanlarda direk alabiliyorum şuan da alabiliyorum