annekiz6141 Deleted33000 çok fena cok doktoru o kadar çok darlıyor kı fotoğraf ver hadi ver dıye en son kovacak doktor bizi hdjdjdjd
Deleted33000 annekiz6141 hahahah özel doktor da kovamaz kız ama tam minnoş ya bende isterdin bı kızım daha olsun diye ama nasip artik
annekiz6141 Deleted33000 işte bende ondan ıkı kız olsun falan dıye çok heves ettım olsun ya saglıklı olsun da erkek, kız farketmez 🥰
asya8melek cadii aynı doktor muydu farklı mı, saçmalıyorlar iyice valla haftası da küçük değil ki yani artık 🥴
yaseminn1234 annekiz6141 ay böyle postları görünce heycanlaniyorum 12 hafta dayım erkeğe benziyo dedi umarım değişir
oznurrns Bizim de 12 .hafta da de kıza benziyor dedi özelde ki doktorumuz 16 da kız derim ama bekleyelim 1 ay daha dedi alışveriş yapmayın dedi 19 da devlet hastanesinde erkek dedi doktor 21 de detaylı Erkek olarak netleşti hala şoktayız erkeğe alışamadık 🤣🤣
asya8melek oznurrns çok fazla olmadı mı böyle şeyler artık önceden bu kadar çok yoktu sanki yanılma 😅bacak arasını görmedi mi 16 haftada 🥴
oznurrns asya8melek Yok göremedik secde konumunda yatıyordu o yüzden emin olamadı doktorumuz hep yüzsüydü valla biz ilk kez böyle bişey yaşıyoruz ilk çocuğumuz da tek seferde görünmüştü bu bebeğin cinsiyeti süpriz oldu 🥰🥹
Deleted33000 annekiz6141 evet bidenem çok haklısın ben hakkımı doldurdum bence darısı sana diyelim mi😂😂