cqdmy Bana yakın bir hastane olması lazım, o da haseki suan .. Sabah anestezi işlerini halledip öğlen okula yetişmem lazım öğretmenim Insaallah anestezili olunca benimde korkum azalıyor gibi
esraozt erikarpuz merhaba cemil taşçıoğlunda kürtajdan memnun kaldınız mı biraz detaylı anlatabilir misniz süreci
erikarpuz esraozt merhaba evet memnun kaldım zaten oradaki poliklinikte öğrenmiştim kalp atışı olmadığını tekrar özelde bir doktora gittim içim rahat olsun diye, sonrasında acilden giriş yaptım kan aldılar ekg çekindim ve anesteziye yönlendirdiler mesai saatleri içinde anestezi polikliniğine muayene oldum tekrar kadın hastalıklarına gittim normal poliklinikte bir odadan bana gün verdiler pazartesi işlerimi hallettim cumaya gün verdi cuma sabah gittim sırayla işleme alıyorlar işlem bitince müşade odası gibi bir yere koyuyorlar 3-4 yatak vardı perdeler çekiliydi işlem 20 dakika sürdü çıktım odada 1 saat bekledim anca ayıldım ayılınca da hemşire tekrar bi kontrol etti sonra çıktım adet ağrısı gibi ağrı yaşadım birkaç gün ağırdı sonra azaldı 15-20 gün kanamam oldu diye hatırlıyorum üzerinden de baya geçti
esraozt erikarpuz kaçıncı haftada olmuştunuz ben 8+5 im özel yarın gel kürtajı hemen yapalım dedi devlet 1 hafta sonra gel diyor