fehuvenus Kızlar genoks firmasında fetal dna testi yaptırdım. Sonuç bu şekilde ama diğer gördüğüm sonuçlarda sağda düşük risk yazıyordu bende yazmıyor. Doktorum muhtemelen yarınki randevuda yorumlayacak? Anlayan varsa aydınlatabilir mi beniii
adl_12 fehuvenus ayyyy gözün aydın normal gelmiş tüm kromozom hastalıkları düşük risk negatif gelmiş bna dua et nolur yarın da bnm sonucum çıkacak 🙏🏻 cinsiyet yazmamış ama ara öğren istersen laboratuvardan
ghostty fehuvenus benim raporum da böyleydi. Herhangi bir risk tespit edilmemiş sizde de🤗 Zaten doktora iletiyorlar direkt ve cinsiyeti de doktora bildiriyorlar. Size telefonda söyleyebilirlerdi. Doktorunuza sorun bence.
esinaltintas fehuvenus merhaba testi ücreti ne kadardı acaba? Yaptırmayı düşünüyorum da genel olarak fiyatlar ne durumda merak ediyorum
fehuvenus adl_12 yaa çok teşekkür ederim senin de sonuçların tertemiz gelsin inşallah🙏 yarın kontrolüm var doktor söyler büyük ihtimalle cinsiyeti🥰
adl_12 fehuvenus Saol canım,raporda bildirmek yasak ya ama yaptırdığın yer görüyor onu kız valla ben olsam arar öğrenirdim 😀😀
fehuvenus adl_12 nereyi arayacağım peki. Satış sorumlusuyla görüşmüştüm hep ben ona sorsam bilir mi ki
adl_12 fehuvenus sana raporu kim attıysa cinsiyet belirtilmemiş raporda de ben öğrenmek istiyorum dersen söylemek zorundalar..
fehuvenus adl_12 Mrsz Evet cinsiyeti söylemedi firma. O bilgiyi yalnızca doktorunuzdan öğrenebilirsiniz dediler
Mrsz Telefonda söyleyen firma var mı bilmiyorum bize söylememişlerdi yasak dediler .Doktoruna söylerler sadece o da firmaya doktorunun adı numarasını vs verirsen
fehuvenus damla6565 11+2 de yaptırdım, 10. Haftadan itibaren alıyolarmış ama doktorum 1-2 hafta daha bekleyin demişti
ghostty fehuvenus zaten direkt doktora yazabilirdiniz. Raporum hem bana hem doktoruma iletildi, hemen cinsiyeti de öğrendim🥰Hayırlısı olsun sizin için de♥️
adl_12 esinaltintas Canom ben NEVAGEN yaptırdım henüz sonuç çıkmadı yarın çıkacak inşallah 16 bine yaptırdım
fehuvenus esinaltintas ben 14 bine yaptırdım doktor indirimi de uygulandı sanırım, 11 bin ve 13 bin olan firmalar da vardı doktorumun önerdikleri arasında. Sadece Eurofins ve panaroma çok yüksek fiyat verdi.
fehuvenus ghostty evet doktorum söyledi erkekmiş🥰 çok teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏