Simbad Merhaba kizlar oneri ve fikirlerinize ihtiyacim var Yoyko İnnovation model bebek arabasi kullanan varmi?
ceco Simbad bende alacaktım ondan ama e bebek de indirim vardı Kraft fit travel sistem bebek arabası aldım memnunum çok kullanışlı kaliteli
Mervelmas ceco sitelerde çok şikayet vardı kullanışı filan nasıl bende baktım o modele ama sonra kararsız kaldım
ceco Mervelmas çok şaşırdım şuan ben nereye baksam olumlu sonuçlar aldım yoyko dan vazgeçtim bugobuu alacaktım hattaha vazgeçtim bunu önerdiler bende kullandım heyet iyiydi tabi senin içine sinmeli
Simbad Mervelmas modeli cok hosuma gidiyor yumurta tipi ama buralarda olmadigi icin canli gorme ve deneyimleme firsatim yok benimde
ozge_yasin_budak Yabe221014 Bt-540 line travel canım 8 aylık oldu şimdi yiğenim 8 aydır kullanıyoruz memnunuz bende 6 aylık hamileyim İnş bende alıcam
Yabe221014 ozge_yasin_budak bende ondan almayi düşünüyorum ama cok olumsuz yorum okudum bu yuzden kafam cok karisik
denizcik Biz de mamas papas armadillo flip xt2 aldık. Alanlar çok memnun. Benim de çok hoşuma gitti. Çevremdeki yorumlara göre mutlaka tavsiye ederim☺️
ozge_yasin_budak Yabe221014 ıstagramda benetoshop die sayfa var oradaki yorumlara da bak derim biz yiğenime kullanıyoruz dediğim gibi memnunuz bende alıcam İnş
Esraresit Simbad bende yeni alıcam canım çok araştırdık eşimle sana tavsiyem ya casual yada kraft twist al canlıda gördüm ikiside çok hafifi sürüşüde rahat
FindiksMom Ben geçen gün kafamda kraft varken gittim modellere bakmak denemek için satıcının önerisiyle fikrim değişti.. mamas papas yeni bi ürün çıkarmış bi alt versiyonu gibi hem daha minyon hem de çok kaliteli ismi bagi.. sürüşü katlanışı açılımı falan öyle basit ki tek hamlede ve tek elle yapılabiliyo normalde fikrim değişmez ama onu görünce deneyince değişti ve aldım ve fiyatı mamas papasın yarısı 😂