elmasmommy Deleted33000 13 haftalıgım su an yarın randevum vardı iptal edildi 9 gün sonraya randevu bulabildim
eceelisa253_ Deleted33000 Hadi hayırlısı bakalım ama mutlaka sizi etiketleyeceğim çok teşekkür ederim dönüşleriniz için 🫶🏻
denizzderya Cukulutalisalep Peki buda en son ultrasonumuz bunda daha belirgin mi acaba☺️Çoook sağolun bu arada çok sevindim bilgi verdiğiniz için♥️🌹
elmasmommy Deleted33000 insallah ya devlette hemen söylemiyolar ama bakalım 🥰 ikili testte dr merak ettim cinsiyete bakcam erkek hissediyorum ama dedi sonrasında söylemedi
Deleted33000 elmasmommy o doktoruna göre değişiyor kız ben 11 haftada öğrendim cinsiyeti devlette ve doğru da bildi doktorum doğurdum oğlum 7aylik
erkekannesi1_ rabiatr daha kalp atışı bile doğru düzgün alınmamış neden bu kadar merak ediyorsunuz kesenin şekli doktorun cihazı tutuş şekline göre değişiyormuş
minegz erkekannesi1_ insanız işte oda anne oda merak ediyor tabiki önceliği sağlıklı olması ama merak duygusu da insan için yapılmış neticede biraz anlayışlı olalım kimisi çok merak eder kimşsi hiç etmez normal yani