balcgdem Kızlar 14 haftalık olduk ama git gide bulantılarm daha çoğaldı moralim çok bozuldu ben azalmaya başlar diye umut ediyordum 🥺
momsalis balcgdem o haftalarda benimde çok yoğunlaşmıştı 17 e kadar ilaç kullandım sonrasında ilaçsız idare edebildim 18 19 gibide bitti sanırım ama arada yine oluyor tabi öncekiler gibi değil
betegemenbur balcgdem başından beri midem bulanıyordu kusuyordum ama 14-15. Haftalarda hastanelik olmuştum abartmıyorum kan kusuyordum bildiğiniz. Doktorum gülerek 17. Haftada rahatlayacaksın demişti gerçekten de öyle oldu 17+0da bıçak gibi kesildi
sadece1selda @balcgdem 7den 18e kadar çektim ya çok şükür 18 de bitti inşallah senin de bi an önce biter
ozo_bagdu Bu işin cinsiyetle alakası var mı inanın bilmiyorum ama ilk gebeliğimde oğlumda 12. haftada bitmişti şimdi nasipse kızım olacak 13 haftayı geçtik hala bulanıyor. İnşallah hepimizin bir an önce geçer.
rabiaadr Hafta ilaçsız devam edeyimm dedim kaç gündür azalmış gibiydi bugün yine bulanıyor inşallah kesilir
mutlubalik balcgdem ilk kızımda da şimdi de 13. haftaya girer girmez bitti şükür. Ama bazı insanlarinki uzun sürüyor
balcgdem Benim de ikili tarama testinde erkeğe benziyor dediler ama cinsiyetle alakalı değil sanırım. Bende yine ilaç kullanmaya başlayacam bu gidişle ne iştah var ne bir şey. Çalışıyorum da gün sayıyorum bitsin diye artık zayıfladım
balcgdem 5 ay mı demeyin öyle ya😄 Allah bizlerin yardımcısı olsun gerçekten annelik ne kadar zor bir şeymiş şimdiden anlıyorum
Seloloo balcgdem geçti derken yeniden başlayan bulantılarım var büyük ihtimalle doğum korkusundan son 4 gün kaldı ilk bebek psikolojik olarak etkiliyor beni 🥹