39+2’de akşam 6da suyumun gelmesiyle duş alıp hastaneye gittim sancım yoktu 1cm açıklık vardı, doktor bu şekilde suni sancı veremeyeceğini söyledi mesai dışı olduğu için de acil durumda ameliyata alamayacağını söyledi o an hemen ekibi çağırıp sezaryen yapacak gibi yönlendirdi tüm olumsuzlukları saydı kendi sancın da bebeği strese sokabilir dedi hatta o zaman nasıl doğuyo bu bebekler jvxhbvhj neyse ben beklemek istediğimi söyledim ebelerin falan anasına sövmüş gibi triplere girdiler cidden o an kavga etmediysem kendimi germemek için dayandım, bi saat sonra 3 buçuk cm olmuştu sancılarım da 8 dakikada bir olarak başladı, sonraki bi saat sonra 4 cmdeyim diye hala 4 cm falan dediler yine sakin kaldım kendime bebeğime odaklandım ben sadece, sonra açılma 6 7 oldu sancılar fena hale geldi son iki saat zordu ebe bana başta gidip uyumamı söylemişti kendi de uyuyacağı için ama ben uyumadım yatağın yanında çömeldim en çok ve yürüyüş yaptım, sonra doğumhaneye indirdiler ve ıkınma dediler çünkü doktor hastanede değilmiş gitmiş adhjgdhjvhh o anda vücut ıkınma lafını dinlemiyor zaten 3 ıkınmada yaptım doğum sabah 6 buçukta, doktor da doğum olduğu an geldi direkt dikişleri falan yaptı o da, sonra onlar da şaşırıp beni tebrik edip durdular ben de içimden he he dedim 😄 neyse çok şükür bacılar allah herkesi iyilerle karşılaştırsın