sumeyyesummerr merve1234456 ilk çocuğumda bol bol yattım uyudum hiç bir şey için kendimi yormadım. Egzersizleri yaptım. Belli bir aydan sonra yediklerime dikkat ettim 4 5 kilo kaldı . En baştan dikkat etsem belki hiç kalmazdı. Bu anlar için memnunum. Şuan 2. De hiç bunları yapamıyorum yediklerime bile dikkat edecek iradem kalmadı
semahayall merve1234456 ayyy yazıcaaaam. İyiki karnımı yağlamışım İyiki dikkatli beslenip yürüyüş yapıp az kilo almışım İyiki 11 lere kadar uyumuşum 😄
Daisyy000 gmzkr Sulu köfte için önce bulgurlu köfte -Normal köfte -Börek -Patlıcan dolması -Haşlanmış nohut ve fasulye Ben bunları koymuştum buzlugumda çok yer yok Buzlukta yer varsa daha çok şey yapilirsa iyi olur 🥰
kubos_ merve1234456 iyi ki yapmışım değil de keşke yapsaymışm dediğim çok şey var mesela keşke çatlak için olan krem ve yağlaro sadece karnımın çatlayacağını düşünerek karnıma sürmek yerine kalça ve bacakalrıma da sürseymişim. Aldığım kilolar yüzünden ksrnım dışında tüm vücudm çatladı. Keşke buzluk hazırlığı yapsaydım yemek konusunda çok zorlandım. Keşke ilk gebeliğim düşük oldu aman yürüyüş falan yapıp kendimi yormayyaım demek yerine bol bol yürüyüş yapsaydım çünkü doğumum çok zor oldu vakumla çekmek zorunda kalındı. Daha o kadar çok keşkem var ki say say bitmez . Neyse ilk bebeğin tecrübesizliği diyelim 😅
Cicilininkini merve1234456 bilmiyorum konuyla alakalı mı ama hamileliklerimde kendime hiç deger vermemiştim bu kadar daha öncekerinde hiç naz yapmamısım hiç yoruldum demeden herkesin herseyine kosmusum hep bi pişmanlıkmıs içimde bu aslında bu hamileliğimde farkettim en cok kendime deger verdim hayır demeyi bildim rahatsızım yapamıyorum demeyi bildim baskalarını 2.plana sokmayı ögrendim şükür
Iremsel_ merve1234456 kesinlikle göğüs ucu kremine 36. Haftada başlayıp günde bi kez sürmek derdim 16 günlük anneyim yara yaşamadım iyi ki yapmışım
merve1234456 Iremsel_ ben de başlamayı düşünüyorum 36 olduğumda çok kişiden duydum bunu herkes öneriyor
iremsaruhan merve1234456 merhabalar bende sizin gibi 5. Aya kadar suyu dahil vücudumda tutamadım aşırı kustum ellerim bile kokuyor gelip kusturuyrodu beni çok doktora gittim gerek özel gerek devlet hepsi farklı farklı ilaçlar verdi ama maaslef hiç biri bir işe yaramadı ağlamaktan helak oldum en son bebeğim öldü sandım karnımda çünkü mutfakta içtiğim suyu bile lavobaya kadar götüremiyordum arkadaşım korkma geçecek demişti he dedim herkes öyle diyorda ama geçmiyor bana bir doktor önerdi doktorum onzyd diye dil altı bir ilaç yazdı devlet karşılamıyor içinde 10 adet var ama ben Okadar kötü durumdaydım ki aç kalırdım ama o ilaç olmadan kalamazdım araştırmanızı tavsiye ederim benim 2. Çocuk yapma istediğim onzyd ilacı şuan 2 aylık hamileyim bulantım gün içinde var ama kusmam çok az dayanılmayacak gibi olunca hemen başlayacağım 🥹
merve1234456 iremsaruhan okurken kendi yaşadıklarımı okuyorum zannettim 😄 ben de 30. Haftama kadar prilam kullandım ilk zamanlar hiç fayda etmiyordu sürekli acildeydim dediğiniz gibi su içmeye bile hasret kalmıştım sonrasında prilam fayda etmeye başladı gece 2 adet içip uyuyordum iyi geliyordu şükür 30. Haftadan sonra bıraktım artık bulanmıyor :) ama bu ilaçta aklımda olsun ileride 2. Çocuk düşünürsem ve yine aynı olursam çekmeyen anlayamaz 😊😄