yagmuraybarr Kızlar Alya adında 4 yaşında kızım var nasipse 2. Yolda ve hala isme karar veremedik 30 haftalık olduk neredeyse sizce afra ismi nasıl anlamı berrak temiz saf hoşuma gitti :) ama çevrem afra tafraya takılmış durumda kimseye isim beğendiremiyoruz 🙄
ilaydaltan yagmuraybarr kimseye beğendirmek zorunda değilsiniz siz beğendiyseniz koyun çok güzel bence. Kızımım adı da Alya ilk zamanlar balya diyen bile olmuştu o ne diye siz kendi çocuğunuza istediğinizi koyun dedim kapattılar çenelerini. Öneri olarak da almila olabilir ahsen de çok güzel
papatyakokulugece yagmuraybarr bende sevmiyorum ama çocuk senin hoşuna gideni koy cevre her isme laf yapar biz böyle uygun gördük de geç
Aysunays yagmuraybarr Afra isminde sondaki a uzatılarak okunur. Afra diye okuyan birisinin yorumunu ciddiye almamanınızı öneririm. Bence çok güzel isim anlamı da güzel
yagmuraybarr ilaydaltan almila da düşündüm aslında 🥰 eşim afra ismine daha sıcak baktı çevremizde de yoktu 🙏 teşekkür ederim bu arada çok haklısınız