Hati Ben simdiye kadar 7 Kilo aldim ya siz? Yüzmeye sistiiiiii aglayabilirim 😭 böyle Kalsa iyi ama daha temmuza kadar yuvarlak olurum heral
Pinpin Hati Bende 7 kilo aldım ama ben çok zayıf hamilr kaldığım için standart altında gittiğim için normal 7 kilo almam :))
zeynepsalgarr1 Hati 23.haftadayım daha kilo almadım canım, haftaya kontrolüm var biraz kilo almış gibi hissediyorum ama🤷🏻♀️
Smyyeekdr 22 haftalık hamileyim 3 kilo aldım bebek hareketlerini çok fazla hissetmiyorum sizde durumlar nasıl
cavbella Smyyeekdr bundan sonra daha da artar hareketleri ben de 22 haftaligim geçen haftaya göre daha hareketli 👶💕
Sdakrbs Smyyeekdr 20+3 üm ben elimi karnıma koyunca elimin altından geçtiğini hissediyorum bide ufak ufak tekmeler atıyor 🥰🥰
cavbella 22+4 şuan ilk hamile kaldığım kilodayim başlarda verdiğim kiloları aldım sadece 😊 ama çok kilo almaktan çok korkuyorum
Smyyeekdr Sdakrbs benimde aynı dha kasıklarına doğru hissediyorum elimi koyarsam o da kalp atımı gbi oluyor
Sdakrbs Smyyeekdr cinsiyeti ne peki? Erkek daha hareketli oluyormuş ondan soruyorum benimki kız o yüzden az hissetmem normal gibi geliyor 😊
cavbella Smyyeekdr çok heyecanlı oluyor o zamanlar ilk tekmelerini beklemek onları hissetmek😊yakındır hissedersin sen de 😊
Ykusdil Benimde temmuz başı inşallah doğumum🙏🏻🥰🙏🏻 7 kilo aldım valla bence çok normal ya 🤷🏻♀️😂 tatlıyı feci tüketiyorum