alicsyndrome kurkmantosuzmadonna ahaha en sevdiğim şarkı😂 hala tüm kısımlarını ezbere biliyorum arada kocama söyleyince şaşırıyor😂😂
buse2507 kurkmantosuzmadonna ben pis yedili diyorum 🥲 hiç bitmez bu masal❤️ Beni okul yıllarıma götürüyor 🥹
deryadursun kurkmantosuzmadonna şuan 23 yaşındayım kolpa gurur benim neyime dinlerdim 3 gebeliğim ama sorsan kaç hissediyorsun kendini rahat şekilde 60 derim
Slnhoca35 Hayki& Yas - Nolur evet dee evetttt deeee 🤣 Rober Hatemo - Beyaz ve Sen , İrem- Hayalet Sevgilim , Grup 84- Ölürüm Hasretinle , Genç kızdan serserisine mektup 🤣🤣 ilk mp3’üm olmuştur ve listem bunlarla doludur 🤣 ben sizlerden biraz yaşlıyım galiba 🤣
hep_acemi_anne kurkmantosuzmadonna eski tüm dizileri izliyorum, eskiyi özlediğim için 🤷🏻♀️ arka sıradakiler mesela , ortaokul lise dönemimi , o dönemin sokaklarını arkadaşlıklarını ruhunu hatırlatıyor mutlu oluyorum. Ergenlik şarkılarımız vardı Tripkolic falan ve başka rap şarkılar 😂
Alya05 kurkmantosuzmadonna ayyy he ya İsmail’de vardı şappır şuppur öpbeni çıtır çıttır ye beni şarkısı 😁😂😂