gamze6p @Gokturkmom_ kızım olsaydı Ayzem İsra koyacaktım çok hoşuma gidiyordu Ayzem ismi İsrayı da babamız istemişti ama nasip ikinci de erkek oldu. Göktürk olacak nasip olursa
Almirolie Gokturkmom_ bir kızım daha olsa adını Asya koymayı isterim ☺️ oğlum olursa hala bilmiyorum ne koyardım 😂😂😂ama güçlü ve osmanlı dönemindeki erkek isimleri hoşuma gidiyor 💜
Kaam Kızımın adı Tuana, kalbimde hep universite zamanlarımdan Tuana ismi olmuşdu, şukurler olsun nasib oldu, eşiminde kalbinde hep bir oğlan ismi olub, şimdiki hamileliğimin cinsiyyəti bilinmiyor, oğlan olursa Tibet, kız olursa Alina koymak niyyetindeyem, hayirlisi ne ise o olsun 🥰
dalyaluna35 Ilk bebegimin adı acelya idi, kaybettim. Acelyadan sonra hiçbir kız ismi içime sinmedi o sebeple aklimda bir kiz ismi yok. Bir gun oğlum olursa da levent olacak 🌸
bebegimhadihosgeldin Gokturkmom_ eşimle Mayıs ayında sevgili olmuştuk kızımız mayısta doğdu ama ismini yıllar öncesinden düşündüğümüz için ismi Maysa olmadı, çeşitli kaynaklarda eski öz Türkçeden gelir veya arapçadan gelmiştir, Türkmence bir isimdir gibi yazılanlar var Allah izin verirse bir kızım daha olursa Türkçe bir isim vermek istiyorum umarım Maysa ismi uygundur 💚 bu arada kızımın adı Amine Meva 💞 kızımın ismini de çok seviyorum
nnb2804 Gokturkmom_ eşim Ülkü Aybüke Umay Gökçe diyor 2. Olursa inşallah erkek olursada göktuğ barlas Oğuz Kağan Altay Tuna
sirenaes nnb2804 bende dağhan ismini çok beğeniyorum erkek olursa ama eşim istemedi o da Alparslan istiyor
burcu_burcu selenzen ilk kızımın ismi ipek ismi koyarken ipek gibi kaşı saçı güzelliği olsun istedim öyle de oldu şu an duru için de aynı şeyi düşündüm ikinci kızıma duru bir güzellik huy 😍
Maviice Kızımıza başka bir isim seçtik ama aklımızda Marin ve Mavi vardı 🩵 Erkek olsaydı Ata ve Sardes vardı aklımızda 🩵
hedef2026 ErsBegAs bebeğiniz için ateş nalya tarzı isimler ileride olumsuzluk teşkil eder isterseniz bir araştırın nacizane belirtmek istedim görünce es geçmek istemedim yavrularımız kıymetlilerimiz
krizantemmm Gokturkmom_ oğlum Alparslan ikinciye gebeyim bugün öğrendim kızım olacakmış Asya olacak ismi♥
3bebekliannee Gokturkmom_ Kızım Arya oğlum Aras şimdi 2.kızımı bekliyorum o da Afra 🥰 diğer beğendiğim isimler Kız isimleri Ada,Beril,Almila,İnci,İlay,İpek,Doğa,Derin,Ezgi,Nare,Nisa Erkek isimleri Kaan,Kerem,Yiğit,Asil,Ali,Baran,Emir,Ege,Arel,Alp,Ata