Sevval_66 Kızlar Elazığda ya da Diyarbakırda tüp bebek yaptıranlar süreç nasıldı ne kadar ücret ödediniz? Nerede yaptırdınız?
busrasya2334 Sevval_66 Elazığ tüp bebek konusunda vasat bir yer asla buradaki hiçbir hastanede başlamanı önermem ne iyi bir hastane ne iyi bir doktor bulamazsın burada
gebetubis Merhaba biz Diyarbakır da yaptırdık herşey içinde 300 bini buldu tabi tedaviyi uygulanan yönteme göre değişiyor fiyat sonuçta herkesin ayrı bir hikayesi var bahçeci Diyarbakır in bu fiyat
Sevval_66 busrasya2334 daha önce de konuşmuştuk sizinle 🥹 mecburen Elazığda başladık şimdilik umarım gerek kalmaz ama nolur nolmaz diye Diyarbakır da araştırıyorun
Berisimsek Memorial uğur değerde yaptık çok iyi düşünmeden gitmeniz gereken ilk adres ortalama 400 civarı gitti tabii herkes için aynı değil tedavi süresi ve şekli meblayı belirler
anonim211 Berisimsek araştırırken gördüm de ben memoriala sorduğumda 200 bin civarıydı neden 400 tuttu
anonim211 Sevval_66 yok rahim ağzı yaram vardı dondurduk bir regli dönemi geçti evde ovülasyon testi deneyeceğim sonra tedavi düşünüyorum