ayysees 36+1 haftadayım gece mukus gibi sarı renkli bir sıvı geldi bir iki dakika sonra sadece suya benzer sıvı geldi kasığımda çok hafif ağrı oldu sonrasında da acaba nişan mı geldi yoksa akıntıyla mı karıştırıyorum acaba kızlar yardımcı olabilir misiniz?
elinaz1 ayysees nişan genelde sümüksü pembe kahverengi gibi bir akıntı oluyor ama siz su da geldi diyorsunuz. Benim nişan gelince 2 3 saat sonra sancım başlamıştı bebeğin hareketlerini ve sancı takibi yapın isterseniz . Rahat değilseniz hastaneye geçin isterseniz
ayysees myangelson evet lavabodaydım tam çıkacaktım sümüksü kıvamdaydı birden geldi zaten hatta şuanda karnımda çok hafif ağrılar var hatta anüse bile vuruyor ağrısı
myangelson parildayanyildiz2 genelde öyle sanılıyor ama bu şekilde olan da çok var doktorum demişti illa kan vs olması gerekmiyor diye. Benim de sarımsı gelmişti
parildayanyildiz2 myangelson zaten kendini belli ediyor normal akıntıdan farklı sümüksü şekilde oluyor
parildayanyildiz2 ayysees genelde kan görülüyor diye görmüştüm ama olmayadabiliyormuş normal akıntıdan farklı zaten sümüksü normal akıntıya göre daha kıvamlı canım benimde o haftada gelmişti normal yani