damla1909 Kızlar yeni öğrendim gebeliğimi dahileyeye kan vermiştim o şekilde sonra kadın doğum doktoruna gözüktüm dahiliye doktoruda troid ilaxı kullanmam gerektiğini söyledi yüksek değil ama sınırda ilaç yazdı kullanan var mı hiç kullanılır mı gebelikte
melllbb damla1909 Evet normal bir şey canım bende kullandım bi süre zaten düzene giriyor bırakıyorsun ilacı
parildayanyildiz2 damla1909 benimde troidlerim yavaş çalıştığı için kullanıyorum zararı yok aksine yararı var canım bebeğin gelişimi açısından troid değeri önemli doktorun dediği gibi düzenli kullan
Fatmanur_0416 damla1909 bende kullandım halen de kullanıyorum benim de yüksek çıkmıştı düşürmek için ilaca başlamıştı doğuma kadar devam edeceğim değerler normal ilacı bırakırsam tekrar yükselir diye korkuyorum
asliilhan633 damla1909 dahiliyeye gidip ilacı düzenli kullan cnm korkulacak birşey yok Allah’ın izniyle benm ilk gebeliğimde TSH 14lerde çıkmıştı ilaçla düşürdük 2.gebeliğim şuan TSH 3.17 çıktı 15 günde 2.95 düştü leviteron 125mg ve 150mg alıyorum ben
ayseeyy damla1909 şuan benimde 3 çıktı dahiliye ye yönlendirdi sizin kaçınci haftada çıktı yani öğrendiniz
Fatmanur_0416 damla1909 bilmiyorum ki bende öyle bişey olmadı her sabah aç karınla bir tane içiyorum her ay kontrole gidip tahlil yapıyorum bi defa da boğazıma ultrasonla baktılar hiç dememiiti bana böyle belki size öyle bakacaktır
Kdz damla1909 bende ilk hamileligimde kullandim şimdi hamileyim ilk kan verdiğimde yüksek degildi ama şimdi yukseldi mi bilmiyorum kan hiç vermedim bir kez daha kan vereceğim inşallah yüksek değildir ilaç kullandığın sürece bı sıkıntı olmuyor zaten