benimadimannee Kızlar selam bugün ovitrelle 10. Günüm , bat 2 şubat . Son 3 gündür test yapıyorum hemen hemen aynı saatlerde ve testlerin hepsi Awox . Sizce testim koyulaşıyor mu ? İğne etkisi olabilir mi başına böyle bir şey gelen var mı ? 🥺💖
edamm benimadimannee ben de ovilite iğnesi yaptım doktor bana özellikle adet günümün bekleyip adet olamazsam sonra test yapmamı söyledi
benimadimannee Busranur_mnts Kan versem henüz erken mi olur diye düşündüm . Şuanda kanda kaç beta gelse iğne etkisi değil diyebiliriz ki çok muallakta bırakmaz mı acaba ? 😢
benimadimannee Busranur_mnts isimsizzz1 edamm Kızlarrrr bugün artık 11. Günüm . Sabah testi tekrarladım . Hala iğne etkisi olabilir mi koyulaşmaya devam ediyor ?
Busranur_mnts benimadimannee ben iğne kullanmadım ama klomen kullandım çatlama görüldü 9. Gün sonra kan verdim 25 çıktı 37 haftayım şimdi
benimadimannee Busranur_mnts yaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah 💖 Bir yanım git kan ver diyor bir yanım bekle bir delilik yapma diyor😂😂😂😂
benimadimannee edamm evet öyle olması gerekiyor aslında ama koyulaştığı için bi ümitlendim beklemek en sağlıklısı 🥺💖🥹
Busranur_mnts benimadimannee ben sabırsızlıktan beklemedim doktor 10. gün gel dedi ben testte silik gördüm 9. Gün gittim 😅😅
benimadimannee Busranur_mnts Keşke ben de senin kadar cesaretli olabilirsem , kanda negatif görürüm diye çok korkuyorum 🥺🥺
benimadimannee Busranur_mnts teşekkür ederim canımmm dua et bana bol bol hamilelerin duası kabul olurmuş 😍😍❤️❤️