semque _Aleyymom_ yaşam beyin hekimliği hakkında birşey diyemem fakat üslupsuz bir hekim olduğunu düşünüyorum. Kendisi evlenmeden önce eşimle aktif bir cinsel hayatımız olduğu için kocamı kafeslemeye çalıştığım şeklinde bir şaka yapmıştı. Riskli bir gebeyim. Sait Yücebilgin’e gidiyorum. Lafı uzatmayan, emin olmadan sizi telaşa sürüklemeyen, işinin ehli bir hocadır.
ita Rabiarabisss3 benimde 28+4 bugün 🙂 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🤲🤍 doğum ücreti hakkında yilbasindan sonra bilgi aldınız mı acaba ve gebe okulu var mı
deryayaran35 İZMİR ATATÜRK EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ (YEŞİLYURT) (DEVLET HASTANESİ) DOKTOR ; NİHAN KIZILTUG GENÇDAL DOKTOR ; SERPİL AYDOGMUŞ GEBE POLİKİMLİGİ VS HEPSİNE BAKIYOLAR ÇOK İYİLER İLETİŞİM ,GÜLER YÜZ ,BİLGİ ,SAYGI, TİTİZLİK TAVSİYE EDERİM ÜCRETSİZ
Rabiarabisss3 ita gebelik okulu varmış ama ben katılamadım çalıştığım için artık gitmeye de gücüm yok mesafe de uzak fiyat henuz konuşmadık
Asekrn irmairma Aysel doktorun asistanın numarası varsa verebilirmisin doktor yoğun diye beni almamazlık olmasın ya bi an tedirgin oldum önceden konuşayım
irmairma Asekrn doktorun kişisel numarası var canım bende onu da vermem uygun olmaz çünkü randevulara karışmıyor o hastaneden randevu alın ve kesinlikle bakmamazlık yapmıyor ilk muayenede kendi veriyor zaten numarasını eğer kendi bakamazsa aramalara sekreteri açıyor numarasını, yoğunluk olsa bile ben ilgilenmemezlik gibi durumlar yaşamadım hiç
oztrks Melisssa3 Merhaba🌸 şerife hanımın muaye ücreti ne kadar? Birde eğer biliyorsanız tüp bebek tedavi ücreti nasıl?
Melisssa3 oztrks muayne ücreti 4.000₺ oldu yeni yılda tüp bebek fiyatları hakkında bilgim yok benim tüp bebekle olmadı doğal ilerlemiştik doktorumla öylede oldu çok şükür ama çok çok memnunum bende tüp bebek diye gitmiştim ama normal yolla oldu bilgisiyle yönlendiriyor çok memnunum🌸
_Aleyymom_ minikmucizelerim2 yeter hoca içeriye eşimi alır mı acaba çok istiyorum eşim de yanımda olsun ultrason sırasında
serapbttl _Aleyymom_ ekolda irfan hocaya gidiyorum kendisinde 3.doğumum olacak hatta ilk ikisinde farklı şehirden geldim kendisine son haftalarda eşime göndermem için detaylı anlattı hep şimdide detaylı anlatır her zaman ulaşırım gebeliklerim sıkıntı iki doğumumda da hep destek olmuştur aradan seneler geçti hatırlamaz belki diye gittim ama hep hatırladı kısacası irfan hocaya gözüm kapalı güveniyorum her konuda 🤗
ekiminannesii serapbttl benim de ilk doğumum kendisiyle oldu, gecenin 3 ünde çok mecbur kalarak aramıştım 28 haftalıkken böbrek taşı düşürdüm. İstanbuldan izmire yeni gelmiştim, kime sorsam onu önerdi. Yine kendisiyle devam edeceğim ☺️ ekolde doğum fiyatları ne kadarmış bilgi aldınız mı
serapbttl ekiminannesii iyiki dedirten bir doktor sağ olsun 🤗 duyduğum kadarıyla şuan 80 mis sezaryen doğum sormaya korkuyorum 🙈 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤗
serapbttl ekiminannesii benim haziranda doğum kesin tam fiyat değişimine denk gelir artar 🤦🏼♀️ diğer şubelerde pket var şansa çiğlide yok 😔