Selenay147 Kızlar yarın olu ıslemım var dua edın lütfen 14-15 yumurta görünüyor dedı doktorum nasıl sızce
betulmommy Selenay147 çok iyiii, benden 12 tane toplanmıştı 8 tanesi döllendi. Bir tanesi yeterli oluyor zaten. İnşallah tek seferde tutar💕
-Cennetkusuannesi- Selenay147 opudan sonra gelecek telefonu beklemek insanı yoruyor sadece canım oda, bu işin cilvesi zaten. Benimde 18 yumurta toplandı 10,tanesi 3. Güne gitti 5. Güne 7 tanesi sağlıklı ilerleyp donduruldu. Bende yarın transfer hazırlığı için gidicem
Gks_01 Selenay147 gayet güzel benim 4 tane toplandı 3 ü 5. Güne gidip donduruldu sonra 1 i transfer edildi şimdi 17+1 haftalık hamileyşm
Selenay147 betulmommy yaaa ne guzel ama benım rahım kalınlıgım sıkıntı 8 mm gecmıyr ılaclada ne olcak bılmıyorum
6558 Canım hiç stres yapma benden 3 yumurta toplandı ve sadece 1 tanesi döllendi . O da şuan içimde 26. haftamızdayız Allah ın izniyle 🤲🏻. Kendimi o kadar çok yıpratmıştım ki o süreçte hiç gerek yokmuş. Sende rahat ol yumurtanda varmış baya. İnşallah güzel sonuçlar alırsın🤲🏻🌸
6558 Selenay147 Benim doktorum hiç öyle şeyler söylemedi kalite olsun rahim kalınlığı olsun stres yapmıyım diye sadece bana güven gerisini bırak dedi . Çok şükür 🤲🏻
yesildeniz_ Selenay147 sayı olarak çok iyi. İnşallah hepsi döllenir. Gebelik getirecek bol embriyoların olsun 🤲🏻 her şey gönlünüzce olsun. Çok zor ve stresli dönemler moralinizi yüksek tutun ve hep pozitif düşünün
yesildeniz_ Selenay147 ben henüz transfer yaptırmadım. Bu yolda emek harcayan bu zorluğu yaşayan herkese pozitif sonuç almayı nasip etsin Rabbim
MrsKr Selenay147 gayet güzel kendini strese sokma ayrıca transfer öncesi rahim hazırlığı için birsürü ilaç kullanıcaksın zaten daha da kalınlaşacak merak etme 😇 taze transfer mi yapılacak
Selenay147 MrsKr hıc bılmıyorum kı rahım kalınlıgıma gore karar verecekler sanırım ınsallah kalınlasır 7.7 artmıyor bır turlu😒
MrsKr Selenay147 sen kendine stres yapma doktor gerekli protokolleri uygulayacaktır zaten bazen akışa bırakmak lazım 😇