balinannesi20 Sedaahmet benimki biraz hafiften başlayıp düzensiz aralıklarla artıyordu son haftalarımda 🤭 ne yapsam geçmezdi
Sedaahmet balinannesi20 anladim canım. Benimki hep aynı şiddette ağrıyor. Doktor aynı şiddette olmaz dedi. Gercek dogum belirtisi degilmis yani.
Gulhacolak Kbrasuer Bizim bugün günümüz bitti 40 hafta olduk ama halen ses yok 2cm acilmayla 2 haftadır bekliyoruz 🤦🏻♀️😂
Kbrasuer Gulhacolak 40 haftan dolduda sunı sancıyla doğumu niye baslatmıyolar bebek kakasını yutabilir allah korusun🙄
Gulhacolak Kbrasuer Dün kontrole gittigimde istedim suni sanciyi hem esimde asker izine geldi 2gun sonra izin bitiyor ama kabul etmediler 41. Haftayı beklememz gerekiyor dediler 🙄
Aysears Kbrasuer pazartesi geliyor bizimki de 😊 herşeye alıştımda şu doğum işine kendimi ısındıramadım😨
EbrarCansu Kbrasuer Son 5🤗 38+4 te sezaryan a yatıyorum çok heyecanlı, Endişeli, Ve Cokcaa korkuuu herşeyi bi anda yaşıyorum.😊
Asliblky Merhaba mart anneleri :) 38+1 deyim, bugün doktor kontrolüm vardı, doktorum henüz bebeğin yerleşmediğini söyledi. Bu durumda olan var mı? Veya bebeği yerleşenlerin ne zaman bu durum gerçekleşti? Doktorum genelde ilk gebeliklerde erken yerleştiğini söyledi.
EbrarCansu Asliblky benim bebeğim 36+5 te gittiğimde doktor yerleşmiş dediydi simdi hic yüzünü bile göremiyoruz ultrasonda sizin bebis çıkmak istemiyor daha anlasilan😊
Kbrasuer Gulhacolak ne kadar sacma ya bazen doktorlar sinir oluyorum bebege bişi olsa allah korusun neolcak onu düşünüyolarmı
EbrarCansu Yagmurk Hyrli olsun cnm benim ☺ umarım bizlerde sağ saglim alırız kucagimizaaa bebislerimiziii😍🤗
Asliblky EbrarCansu sanırım öyle ☺️ İnşallah öyledir, çünkü doktor kordonu kısa olduğunda da inmiyor dedi, o yüzden biraz endişelendim
Yagmurk Kbrasuer EbrarCansu bi an önce sağlıkla alın inş🙏🏼🙏🏼 Ben normal doğum yaptım darısı başınıza 🙏🏼🙏🏼🐣